Кличко вже встиг "обмити" крісло мера Києва в шикарному ресторані

Кличко приймав вітання від колег і слухав поради від Макеєнка.

У п'ятницю, 30 травня, Віталій Кличко у столичному ресторані почав святкувати свою перемогу на виборах мера Києва.

Свято організували у ресторані Sanрaolo, який знаходиться недалеко від вулиці Грушевського. Гостей свята приймали на літній терасі ресторану і пригощали канапками, фруктами, асорті з дорогих сирів.

Як пишуть Вести, серед гостей був екс-голова КМДА Володимир Макеєнко, нардеп від партії УДАР Валерій Карпунцов, директор благодійного Фонду Кличків Ганна Старостенко.

Гості піднімали келихи за перемогу Віталія Кличка з Петром Порошенком. Майбутній мер Києва пробув на вечірці не дуже довго: випив келих білого вина, покликав всіх за стіл, а сам поїхав додому.

"Я з Віталієм ділився досвідом щодо бюджету міста, який приймав, будучи главою КМДА. Рекомендував зайнятися програмою заміни ліфтів. У заступники до себе він мене не кликав", - розповів Макеєнко.

Видання повідомляє, що в ресторані гуляли близько сотні колег Кличка-старшого. Банкет на таку компанію коштує близько 75 тисяч грн. Але цілком ймовірно, як наголошується, що платити в закладі Кличку не довелося. Даний заклад "приписують" ударівцю Павлу Рябікіну, якого Кличко вже назвав своїм першим заступником.

Нагадаємо, Кличко обіцяє після оголошення результатів виборів на Майдані присягнути на вірність киянам.

Повʼязані теми:

Наступна публікація