Кличко три тижні переконував стати радником найбільш агресивного забудовника Києва

Кличко три тижні переконував стати радником найбільш агресивного забудовника Києва

Кличко зробив своїм радником одного з головних забудовників Києва / Фото: 21region.org

Ніконов розповів про свій стиль роботи, зазначивши, що не любить зациклюватися на "якійсь маячні".

Новообраний мер і глава КМДА Віталій Кличко обрав на посаду керівника групи радників самого агресивного забудовника Києва Ігоря Ніконова.

За словами останнього, Кличко три тижні переконував його прийняти пропозицію і зайняти посаду. Про це Ніконов заявив в інтерв'ю Українській правді.

"Три тижні він мене переконував, що треба йти. Він розумів, що йому потрібні люди, які можуть абсолютно чітко ідентифікувати проблему, знайти найкоротший шлях для вирішення, та найголовніше - дотиснути ситуацію до того, щоб цю проблему вирішити", - заявив Ніконов.

Він зазначив, що у нього такий стиль роботи: "Я взагалі не люблю занадто довго зациклюватися на якійсь маячні".

Також Ніконов розповів, що познайомився з Віталієм Кличком більше 20-ти років тому. "Я знаю Віталія з 1993 року, коли я працював у корпорації "Республіка" Ігоря Бакая (екс-глава "Нафтогазу України" і ДУСі, - ред.), а Віталій орендував у школі поруч із готелем "Авангард" зал для боксу. Ми там і познайомилися".

На питання, чи були причетні брати Клички до силового підрозділу Бакая і чи брали участь у рекеті, Ніконов заявив: "Та ну перестаньте! Де Віталій або Володимир, а де рекет? Я часто їздив на бокс і бачив, як люди навколо них іноді зухвало себе поводили. Але вони ніколи не використовували свою силу, демонструючи залізну витримку".

Зазначимо, що Ніконов є власником компанії К.А.Н., серед проектів якої, зокрема, є і хмарочос на площі Слави в центрі Києва, який назавжди зіпсував ландшафт столиці.

Нагадаємо, що раніше Ніконов заявив про намір перемогти корупцію. Меру необхідно в найкоротші терміни досконально вивчити проблематику міста.

Повʼязані теми:

Наступна публікація