Кличко придумав, як позбавити монополії "Київенерго"

Кличко придумав, як позбавити монополії "Київенерго"

Фото: twitter.com/Vitaliy_Klychko

Мер планує реанімувати комунальне підприємство

Мер Києва Віталій Кличко розповів, яким чином планує демонополізувати столичний ринок теплоенергетики, передає прес-служба Кличка.

За його словами, у столиці планують відновити роботу КП "Київтеплоенерго".

"Ми маємо намір почати процес демонополізації ринку теплоенергетики в Києві. Для цього ми плануємо реанімувати роботу комунального підприємства "Київтеплоенерго", створеного ще 10 років тому. Ми провели всю необхідну підготовчу роботу, щоб активізувати його діяльність", - заявив він.

Основними завданнями для "Київтеплоенерго", за словами мера міста, стане обслуговування тепломереж та теплового обладнання. Територію, яку буде охоплювати КП, визначать на сесії Київради.

При цьому, мер Києва нагадав, що концесійний договір Київради із "Київенерго" закінчується у наступному році.

Нагадаємо, планові випробування "Київенерго" закінчилися масштабною аварією на Либідській площі столиці. Там з-під асфальту посеред проїжджої частини несподівано вирвався фонтан окропу. Свідки кажуть, що каміння розліталося на кількадесят метрів. Тільки дивом можна пояснити, що в людному місці поблизу гіпермаркету та станції метро минулося без постраждалих. Стовп води із камінням сягав заввишки у 20 метрів. Натомість водою та камінням було пошкоджено автобус і ще п'ять легкових машин. Найбільше постраждав кросовер. Йому струмінь води вибив три скла, а каміння понівечили кузов.

Повʼязані теми:

Наступна публікація