Кличко повідомив причину руйнування Шулявського шляхопроводу та скільки його ремонтуватимуть

Кличко повідомив причину руйнування Шулявського шляхопроводу та скільки його ремонтуватимуть

Поновити рух мають вже сьогодні.

Станом на 12 годину рух Шулявським шляхопроводом у Києві залишається перекритим, проте мер Києва Віталій Кличко пообіцяв, що його відкриють вже сьогодні, передає кореспондент ТСН.

На брифінгу, який мер дав безпосередньо на місці аварії, він назвав причину обвалу.

"Причиною руйнування є корозія бетону консолі, рух великогабаритного транспорту", - пояснив Кличко, зауваживши, що великогабаритний транспорт взагалі не пускатимуть на цей шляхопровід, поки не поремонтують розв'язку.

Мер зауважив, що ремонт шляхопроводу затягнеться принаймні на півтора року та коштуватиме близько півтора мільярда гривень, які Кличко обіцяє знайти, оскільки споруда є дуже важливою.

Нагадаємо, Кличко розпорядився звільнити свого заступника з транспорту та голову Солом'янського району, на яких покладає відповідальність за аварію.

Експерти кажуть, що міст залишається придатним для руху, однак його звузять для руху на півтора метри (по 0,75 м з кожного боку).

Напередодні ввечері Шулявський шляхопровід частково обвалився. Кличко, який прибув на місце події, назвав попередні причини обвалу Шулявського шляхопроводу. Кличко зазначив, що обвал шляхопроводу не був визнаний аварійним, проте були порушені норми експлуатації. У Мережі юзери сміються над аварією, на яку у Києві чекали, адже споруда давно перебуває у плачевному стані. 

Кореспондент ТСН Ольга Нескородяна

Експерти назвали причини обвалу Шулявського шляхопроводу

Експерти назвали причини обвалу Шулявського шляхопроводу

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація