Кличко назвав страйк підприємців на проспекті Бажана у Києві "шоу на дорозі"

Кличко назвав страйк підприємців на проспекті Бажана у Києві "шоу на дорозі"

Страйк триває з 4 ранку / Фото: Facebook/Андрей Семидидько

Вуличні торговці перекрили проспект та організували величезний затор.

Київський міський голова Віталій Кличко прокоментував страйк вуличних підприємців на проспекті Бажана у Києві.

Про це повідомляється на офіційній сторінці мера у Facebook.

Кличко пояснив, що МАФи, які правоохоронці намагалися демонтувати біля станції метро "Харківська", викликають імовірність пожежі та порушують усі норми безпеки.

Мер переконаний, що торгівля у Києві має бути законною, а власники вуличних яток порушують закон.

"Сьогодні вночі на станції метро "Харківська" демонтували 2 незаконних споруди, які стояли всупереч нормам пожежної безпеки, не говорячи вже про незручності для проходу людей. Тепер група торговців перекриває проспект Бажана і вимагає владу прибути, щоб вирішити конфлікт.

Скажу одне: конфлікт полягає в тому, що Київ захаращений незаконними МАФами! Зустрічатися, розмовляти з ініціативними групами я готовий. Але не влаштовувати шоу на дорозі", - йдеться на сторінці мера у соцмережі.

#Кличко: Боротьба з незаконними МАФами триває. Сьогодні вночі на станції метро "Харківська" демонтували 2 незаконних спо...

Posted by Кличко - мер on 9 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, що на київському проспекті Бажана біля станції метро "Харківська" близько півсотні підприємців страйкують проти знесення їхніх яток. У ніч на 10 червня правоохоронці намагалися демонтувати кілька МАФів, унаслідок чого між підприємцями та міліцією сталося зіткнення. На знак протесту торговці перекрили рух на проспекті, що призвело до величезного затору та обурило водіїв. 

Вуличні торговці перекрили проспект Бажана у Києві

Вуличні торговці перекрили проспект Бажана у Києві

Повʼязані теми:

Наступна публікація