Кличко готовий надрукувати збірку своїх "ляпів" і продавати їх в Росію за долари

Кличко готовий надрукувати збірку своїх "ляпів" і продавати їх в Росію за долари

Кличко вважає, що його нема за що критикувати, окрім обмовок. / Фото: УНІАН

Мер Києва пояснив, чому з ним трапляються обмовки.

Мер Києва Віталій Кличко, відомий своїми словесними конфузами, може випустити збірку своїх обмовок, з яких постійно знущаються в користувачі Мережі.

Про це він сказав в ефірі "Радио Вести".

"Через потік інформації у фразі "у мене є два заступники, чотири з яких уже місяць лежать у Кабміні" я пропустив слово "подання". І такий резонанс! Але після цього вони там перестали лежати, буквально через кілька днів почали працювати в міській адміністрації. Тож жарт мав ефект", – сказав Кличко.

Київський мер вважає, що чим більше з'являється таких жартів, то тим більше "приходить розуміння, що критикувати більше немає що, а можна критикувати лише обмовки".

Кличко сказав, що готовий випустити збірку найпопулярніших своїх "перлів", а кошти, отримані з продажу, використати для вирішення соціальних потреб Києва.

"Упевнений, у Росії збірка користуватиметься колосальною популярністю, там дуже уважно стежать за моєю роботою. Росіянам ми збірку продаватимемо дорого, за долари. Думаю, ціна на нафту протримається на тому ж рівні", – сказав Віталій Кличко. 

Нагадаємо, у соцмережах "арифметичний ляп" Кличка висміяли у фотожабах

Мер Києва Віталій Кличко задоволений першими 100 днями своєї роботи

Мер Києва Віталій Кличко задоволений першими 100 днями своєї роботи

Повʼязані теми:

Наступна публікація