Київський зоопарк несподівано підвищив ціни на квитки

Київський зоопарк несподівано підвищив ціни на квитки

Київський зоопарк підвищив ціни на квитки майже в 2 рази / Фото: Кияни

При цьому у звіринці подбали про знижки на сімейний відпочинок.

Київський зоопарк збільшить вартість вхідного квитка з 25 грн до 40. При цьому з'являться місячні та річні абонементи.

Нова тарифна політика була введена з метою приєднання до міжнародної системи ціноутворення і почне діяти вже з 1 серпня 2013 року, повідомили в прес-службі зоопарку, пише Уніан.

Таким чином, пенсіонери, студенти та особи, які мають картку киянина, тепер будуть платити за квиток 25 грн.

Водночас ціна квитка для дітей віком від 5 до 16 років залишилася тією ж - 15 грн. Така ж ціна квитка встановлена для таких пільгових категорій відвідувачів: військовослужбовці строкової служби, інваліди Великої Вітчизняної війни, учасники Великої Вітчизняної війни, інваліди I і ІІ групи, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС I категорії.

Крім того, будуть реалізовуватися сімейні квитки для двох дорослих з двома дітьми або одному дорослому з чотирма дітьми за ціною 80 грн.

Безкоштовно відвідувати зоопарк зможуть діти-сироти, інваліди дитинства до 18 років та діти до 5 років.

Також будуть пропонуватися абонементи: на місяць для дорослих - 160 грн, для дітей - 60 грн, для студентів - 100 грн; річні для дорослих - 720 грн, для дітей - 270 грн, для студентів - 450 грн.

Керівництво Київського зоопарку нагадує, що надходження від продажу квитків витрачаються на корм тваринам.

Відвідувачам також пропонується екскурсійне обслуговування (група до 30 осіб): 150 грн за одну академічну годину (45 хвилин); 300 грн за дві академічні години; 450 грн - за три академічні години.

Нагадаємо, на початку липня один зі співробітників київського зоопарку заявив, що рахунки звіринця заарештували через борг підряднику, який будував слоновник. Тому зараз у зоопарку працівникам не платять, а тварин годують в борг.

Повʼязані теми:

Наступна публікація