Київський супермаркет до приїзду Азарова влаштував тотальний обвал цін

Київський супермаркет до приїзду Азарова влаштував тотальний обвал цін

Кучугури на Печерській площі ніхто ще не прибирав / Фото: "Комсомольская правда" в Украине

Літр олії коштує всього лише 11 гривень.

У київському супермаркеті, куди, можливо, завтра приїде з інспекцією прем'єр-міністр Микола Азаров, влаштували різке зниження цін на основні продукти харчування.

На роботу вийшов чи не весь персонал. Дівчата в зелених спецівках натирали підлоги, інші - драїли до блиску полички, ще одні перевіряють термін придатності всіх товарів, описує ситуацію "Комсомольськая правда" в Украине".

Адміністратор обходила касирів зі словами "Хто буде завтра без бейджика з ім'ям, хай на зміну не виходить". Касири в свою чергу дивуються - мовляв, де ж ми його за ніч візьмемо?

На питання журналістів адміністратор робила вигляд, що нічого не чула про завтрашній приїзд прем'єра.

Треба визнати, що ціни у супермаркеті дивують: яйця - від 0,77 грн, картопля - від 2,3 грн, морква - від 2,7 грн, курячі крильця - 20 грн за кіло, ніжки - 24 грн, філе - 40 грн, віденські сосиски - 57,79 грн за кіло, літр найдешевшої олії - 11,16 грн, маленький київський торт - 46, 47 грн, великі мандарини - 15,7 грн.

Чи то такі ціни зараз через знижки, чи то, що більш імовірно, вони такими стали спеціально до приїзду Азарова, робить висновок видання.

А ось комунальні служби про приїзд прем'єра, вочевидь, не знали заздалегідь, тому що йти по площі небезпечно для життя. На Печерській площі навалені замети з людський зріст, а на асфальті крижана кірка. Особливо слизько перед входом до супермаркету.

Варто зазначити, що сьогодні вдень у Кабінеті міністрів повідомили, що завтра, 5 лютого, для того щоб перевірити ціни, якість і походження товарів, Микола Азаров відвідає торговий заклад. Відомо, що збір журналістів буде біля Печерській площі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація