Київський метрополітен звернувся до пасажирів через вибух у Санкт-Петербурзі

Київський метрополітен звернувся до пасажирів через вибух у Санкт-Петербурзі

Фото: УНІАН

За останні роки київське метро отримало понад 150 дзвінків про мінування.

Київський метрополітен звернувся до пасажирів із закликом через вибух у метро Санкт-Петербурга, який стався сьогодні, 3 квітня.

Про це повідомляє столична підземка у Facebook.

"Лондон, Брюсель, Москва, Стамбул, Санкт-Петербург... далеко не повний перелік міст, де сталися теракти в метрополітені. Ми співчуваємо кожній родині та кожному пасажирові, якого торкнулася така трагедія", - повідомляють у метро.

Зазначається, що за останні роки київський метрополітен отримав понад 150 анонімних дзвінків про мінування.

"Ми закликаємо пасажирів не залишати речі у вагонах та повідомляти про будь-які знахідки і ні в якому разі не оглядати їх самостійно", - наголошують у метрополітені.

У повідомленні наголошено, що на станціях постійно проводяться огляди, а також працюють кінологи та правоохоронці.

Нагадаємо, у понеділок, 3 квітня, у метро Санкт-Петербурга стався вибух. У ЗМІ публікуються суперечливі дані про місце вибуху. За даними низки видань, інцидент стався на станції "Сінна площа", інші повідомляють про "Технологічний інститут". 

Внаслідок вибухів, які пролунали у метро російського міста Санкт-Петербург, загинули 10 осіб. Про це повідомляє агенція ТАСС з посиланням на джерела.

Дані про поранених суперечливі - РИА "Новости" повідомляє про 10 постраждалих, за інформацією "Фонтанки" їх принаймні 30.

Прес-секретар губернатора Санкт-Петербурга Георгія Полтавченка повідомив, що кількість постраждалих внаслідок вибухів у метро становить близько 50 осіб

"Інтерфакс" з посиланням на джерело повідомляє, що відбулося два вибухи невеликої потужності - по 200-300 грам в тротиловому еквіваленті. Епіцентр був у вагоні, є постраждалі. Спочатку були закриті станції метро "Сінна площа" і "Технологічний інститут". Наразі закриті всі станції метро.

Повʼязані теми:

Наступна публікація