Київські сусіди барикад протестувальників нарікають на купи сміття і побиті машини

Київські сусіди барикад протестувальників нарікають на купи сміття і побиті машини

Не зважаючи на гори сміття, кияни роблять мітингувальникам чай

Люди кажуть, що "Беркут" курить у них під вікнами. 

Мешканці прилеглих до адміністративного центру Києва будинків уже звикли робити мітингувальникам чай і засинати під крики "Ганьба!", - йдеться в сюжеті ТСН.20:40.

Мітингувальники перекрили вулицю Інститутську, яка є основною дорогою до Нацбанку, будівель Адміністрації Президента та уряду, ще кілька днів тому. Але кажуть, що до будівель пропустять сервісні служби, людей із дітьми, "швидку", спеціальні машини Нацбанку, якщо вони не везуть людей із касками.

Під час зіткнень мітингувальників і "Беркуту" дісталось автомобілям мешканців прилеглих до Адміністрації Президента будинків. Тепер машини паркують у глухих дворах і намагаються ними не користуватися без нагальної потреби. Та й виїхати не завжди просто, бо цивільні авто раз у раз підпирають міліцейські автобуси.

Наприклад, найближчий до Адміністрації Президента житловий двір забитий автомобілями під завʼязку і геть порожній: ні дітей, ні пенсіонерів. Проте тут є дуже багато міліції. Додамо, що попри письмове прохання місцевих не смітити, беркутівці на відпочинку курять під вікнами і залишають по собі гори бруду. Люди кажуть, що бояться виходити із дому вночі.

Від скверу поруч із театром імені Франка до озброєних до зубів правоохоронців і тисяч мітингувальників - лише кілька сот кроків. Це місце давно сподобали матусі з прилеглих будинків. Твердять, що дітей із Києва не вивозили.

Нагадаємо, що раніше центр Києва забарикадували автомобілями, клумбами і сміттєвими баками

Кореспонденти ТСН Наталка Пісня, Михайло Путята.

Жителі прилеглих будинків до КМДА вже звикли до мітингарів

Жителі прилеглих будинків до КМДА вже звикли до мітингарів

Повʼязані теми:

Наступна публікація