Київські поліцейські відправили на штрафмайданчик авто норовливого майора міліції

Київські поліцейські відправили на штрафмайданчик авто норовливого майора міліції

Машина, від якою відмовлявся майор, вказана в його декларації / Фото: ТСН.ua

Чоловік припаркувався на пішохідному переході.

У ніч на суботу, 14 листопада, поліцейський патруль відправив на штрафмайданчик авто майора міліції. Подія сталася у Києві на розі Межигірської та Ярославської.

Як повідомили поліцейські ТСН, вони слідували по маршруту і побачили авто, яке припаркувалося на пішохідному переході. Побачивши поліцію, чоловік здав назад з переходу, вийшов з машини та почав запевняти, що авто не його, а він просто пішохід і проходив повз це місце.

"Даний автомобіль, яким кермував працівник органів внутрішніх справ, майор міліції Безушко. – перший заступник начальника слідчого відділу. Він відмовляється від того, що керував цим автомобілем. Ми проїжджали повз цей автомобіль і побачили, що людина дивно поводиться. Він припаркувався на пішоходному переході", - пояснив поліцейський.

Під час оформлення протоколу про правопорушення Андрій Безушко намагався втекти з місця події, викликав допомогу у вигляді трьох чоловіків, які по черзі намагались домовитись з поліцейськими. Питав, хто його "замовив", погрожував дзвінками впливових людей та апелював до професійної солідарності.

Крім того, затриманий водій відмовився здавати тест на вміст алкоголю в крові. Як кажуть свідки подій, порушник говорив "я не вмію такого робити".

Хоча Безушко до останнього говорив, що авто не його, однак протокол поліцейських підписав. У декларації майора, яку можна знайти в Мережі, вказане саме такий Вольво, який зацікавив поліцію.

Після більше трьох годин сперечань, авто поїхало на штрафмайданчик, а майор – отримав на руки копію протоколу.

Поліція відправила авто міліціонера на штрафмайданчик

Поліція відправила авто міліціонера на штрафмайданчик

Повʼязані теми:

Наступна публікація