Київські підлітки самотужки затримали одного з підозрюваних в грабежі

Київські підлітки самотужки затримали одного з підозрюваних в грабежі

У Києві підлітки допомогли поліцеським затримати підозрюваних у грабежі / Фото: УНІАН

В іншого підозрюваного поліція виявила шприци з невідомою речовиною.

У Києві підлітки допомогли поліцейським затримати підозрюваних у грабежі. Про це повідомляє у Facebook Патрульна поліція України.

"Вчора на вулиці Зодчих двічі зривали золоті ланцюжки з жінок. В ході першого епізоду потерпілій забризкали обличчя сльозогінним газом. Двоє нападників утекли. Трохи пізніше двоє чоловіків зірвали золоту прикрасу з іншої жінки. На щастя, одного з них затримали підлітки-очевидці. На місце викликали патрульних," - йдеться в повідомленні поліції.

Зазначається, що правоохоронці швидко затримали другого підозрюваного. У нього під час поверхневого огляду виявили шприци з невідомою речовиною. За попередньою інформацією, одного з них розшукують за вбивство.

"Також підозрюють, що саме цей тандем - "герої" першого грабежу на вулиці Зодчих. Так це чи ні, встановлять слідчі", - зазначають в поліції.

Раніше очільник столичних патрульних Юрій Зозуля заявив, що склад київських патрульних поліцейських недоукомплектований на 10%. За його словами, патрульних дійсно стало менше, тому що відбувся певний відсів кадрів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація