Київські маршрутники погрожують масовим страйком через "автобусну заміну"

Київські маршрутники погрожують масовим страйком через "автобусну заміну"

Перевізники кажуть, що влада їх обдурила

У столиці планують замінити маршрутки великими автобусами.

Київські маршрутки можуть дуже скоро зупинитися через те, що столична влада не провела конкурс. Перевізники вже погрожують страйком, пишуть Вести.

Київська влада планує замінити маршрутки комфортабельними великими автобусами. Як пише видання, ще достатньої кількості машин немає. Але й узаконювати приватних перевізників влада не збирається.

Перший заступник департаменту транспорту Іван Шпильовий пояснив це тим, що ще не готові документи. Самі ж перевізники кажуть, що влада їх обдурила.

"Перевізник, який працює на маршрутах №442 та №442-Б, підготував необхідні документи, але до конкурсу все одно не допустили. Те ж саме відбулося і з іншими. Всі недопущенні перевізники складають позови і будуть подавати до суду, а якщо не допоможе - будуть влаштовувати страйк, як зробили маршрутники Київської області", - розповів президент Асоціації перевізників Києва Валерій Липецький.

Раніше повідомлялося, що восени у Києві зникнуть спочатку популярні рейси маршруток, а потім і всі інші. Також був опублікований список рейсів, які повинні зникнути першими.

Повʼязані теми:

Наступна публікація