Київські чиновники пообіцяли обладнати зупинки скляними козирками та повісити карти для приїжджих

Київські чиновники пообіцяли обладнати зупинки скляними козирками та повісити карти для приїжджих

Чиновники обіцяють оголосити новий конкурс на встановлення модернізованих павільйонів

КМДА збирається оголосити конкурс на встановлення нових павільйонів.

Київські чиновники шукають інвесторів для обладнання 1250-х столичних зупинок скляними козирками та картами, пише газета "Сегодня".

Останній конкурс на установку нових павільйонів очікування на зупинках, який оголосила мерія у грудні минулого року, було скасовано. Як виявилося, підприємці скаржилися , що не розуміють, якою має бути нова зупинка.

"Спочатку не було визначено чітких вимог до самих зупинкових комплексів. Тепер їх вирішено зробити більш конкретними. Тобто інвестор отримає 3-4 види макета павільйонів, які він буде зобов'язаний встановити протягом 3-4 місяців, а не розтягувати цей процес на роки. Наприклад, на околицях можна ставити скляні зупинки з козирками, що закриваюють пасажирів від негоди, з лавочками, а на багатолюдних пропонується обладнати, крім скляних козирків, магазини, де продаватимуть пресу, воду, квіти та проїзні. Також тут з'явиться карта маршруту очікуємого виду транспорту", - зазначили у Київській міськраді.

Найближчим часом нові умови конкурсу мають бути розроблені, з урахуванням усіх зауважень підприємців, та буде оголошено повторний інвестконкурс.

Нагадаємо, 1 березня КМДА своїм рішенням заборонила встановлення кіосків біля зупинок транспорту. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація