Київська міліція спростовує заворушення біля Святошинського райвідділку

Київська міліція спростовує заворушення біля Святошинського райвідділку

Міліціонери твердять, що під райвідділком нічого не було

Правоохоронці кажуть, що між міліцейським керівництвом і мітингувальниками відбувається діалог.

Матеріали про напад міліціонера на жінку на київському ринку "Шлях" передані до прокуратури для подальшої перевірки. Про це повідомила прес-служба головного управління МВС України в місті Києві.

"Сьогодні в мережі Інтернет була оприлюднена інформація про те, що на ринку "Шлях" правоохоронець вдарив жінку в живіт. Наразі матеріали за вказаним фактом передано до прокуратури для проведення подальшої перевірки", - зазначили в міліції.

Разом із тим у прес-службі уточнили, що працівники міліції проводили заходи щодо протидії нелегальній торгівлі в Святошинському районі столиці. А підприємці, які здійснювали свою діяльність на ринку "Шлях", не мали жодних дозвільних документів.

"Під час заходів стався конфлікт між правоохоронцем та жінкою, в результаті якого, зі слів потерпілої, міліціонер нібито вдарив її в живіт", - уточнили в управлінні.

У прес-службі наголошують, що після інциденту невдоволені підприємці спільно з представниками однієї з громадських організацій вирушили у бік Святошинського райуправління міліції. На місці також знаходиться керівництво главку та представники районної держадміністрації.

"Інформація, поширена ЗМІ, про масові заворушення навколо Святошинського райуправління та блокування його приміщення не відповідає дійсності. Райуправління працює у звичному режимі", - наголосили міліціонери.

Разом із тим правоохоронці звертаються до мітингувальників з проханням не порушувати громадський порядок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація