Київська міліція розшукує 26-річну Юлію Тимошенко за крадіжку мобільника

Київська міліція розшукує 26-річну Юлію Тимошенко за крадіжку мобільника

Київська міліція розшукує тезку Тимошенко за крадіжку мобільника / Фото: МВС

Повна тезка екс-прем'єра ховається від органів.

В Києві міліція оголосила в розшук повну тезку екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Незвичайну злодійку шукають оперативники Солом'янського РУВС столиці.

Про це повідомляє офіційний сайт МВС у рубриці "Особи, які переховуються від органів влади", де також показано фото 26-річної київської злодійки Тимошенко, пише "Сегодня".

Про дівчину відомство додатково повідомило, що вона засуджена до покарання у вигляді позбавлення волі, але ухиляється від виконання вироку суду. Її звинувачують за ч. 1 статті 185 КК (таємне викрадення чужого майна). Ця стаття передбачає покарання від штрафу у 850 грн до 3 років в'язниці. Також МВС повідомило, що дівчина зникла 12 жовтня 2012 року.

Як розповів начальник Солом'янського РУВС Києва Ігор Моренець, жінка з такими прізвищем, ім'ям та по-батькові дійсно розшукується.

"Вона вкрала у подруги мобільний телефон", - сказав полковник. За його словами, Тимошенко було засуджено умовно, але не вона не з'являлась до правоохоронців (умовно засуджені повинні періодично відмічатися в органах), після чого її і оголосили в розшук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація