Київська міліція показала фотороботи підозрюваних у вбивстві священика

Київська міліція показала фотороботи підозрюваних у вбивстві священика

Фото: Прес-служба УМВС Києва

Від отриманих поранень чоловік помер у лікарні. 

У прес-службі УМВС Києва оприлюднили фотороботи двох підозрюваних у вбивстві столичного святенника та описали прикмети передбачуваних злочинців.

Фотороботи ймовірних убивць опублікували на сайті МВС / Фото: Прес-служба УМВС Києва

Правоохоронцям вдалося встановити, що до стрілянини в Оболонському районі столиці, внаслідок якої отримав поранення та помер у лікарні священнослужитель Роман Ніколаєв, причетні двоє чоловіків.

Прикмети першого: на вигляд - 33-37 років; зріст – 167-168 см; худорлявої тілобудови; обличчя овальне; волосся світле, коротке; брови світлі; на обличчі щетина з рудим відтінком.

Прикмети другого: на вигляд – 25-30 років; зріст 180 см; середньої тілобудови; обличчя злегка вилицювате; волосся русяве.

Міліція закликає громадян допомогти у розшуку особливо небезпечних злочинців і повідомити інформацію про їхні місцеперебування.

Як повідомлялося раніше, у священика Романа Ніколаєва двічі вистрілили минулої суботи, 25 липня,  на столичній Оболоні в під'їзді власного будинку. Повертаючись додому, біля квартири священик зустрів невідомих молодиків у масках. Злочинці двічі вистрілили в священика та втекли. У міліції пообіцяли розкрити зухвале вбивство київського священика

Повʼязані теми:

Наступна публікація