Київ "поховало" під снігом, поки у КМДА звітували про активне прибирання

Київ "поховало" під снігом, поки у КМДА звітували про активне прибирання

Дороги посипають сіллю та піском

Традиційно найкраще був прибраний Хрещатик.

Минулої ночі проти 8 січня Київ замело снігом так, що зранку через замети не всі змогли розгледіти прибиральну техніку на дорогах, йдеться у сюжеті ТСН.19:30. Утім комунальники звітують: понад 250 спецмашин працюють і більшість доріг уже розчистили.

Ближче до вечора на Подільському узвозі утворився затор із десятка тролейбусів. Буксували по черзі, адже виїхати нагору слизькою дорогою вдавалося не всім. Тролейбуси проїжджали кілька метрів і зупинялися. Один із тролейбусів стояв там більше години. Врешті-решт на допомогу міському транспорту приїхала снігоприбиральна техніка. Дорогу розчистили та посипали піском.

А на проспекті Перемоги - одній із центральних магістралей Києва - дорога була більш-менш розчищена. Лише на узбіччях височіли кучугури снігу, що викликало неабияке невдоволення у пасажирів та водіїв маршруток.

Віддалені від центру вулиці Києва досі засипані снігом

Віддалені від центру вулиці Києва досі засипані снігом

На стан тротуарів, принаймні у центрі, пішоходи не скаржилися. А от дороги, що віддалені від середмістя, засипані повністю. У "Київавтодорі" запевнили, що борються - сніг чистять з учорашнього вечора, а на дороги вивели 252 одиниці техніки.

Традиційно найкраще був прибраний Хрещатик. Над тротуаром біля Київської держадміністрації працювали аж двоє прибиральників.

Як не замерзнути

Про те, як чистять дороги, вже відзвітував прем'єр-міністру заступник голови КМДА Петро Пантелеєв. За його словами, магістралі від снігу вже вільні. Зараз техніка повертається на другорядні вулиці.

Як повідомлялося раніше, Україна матиме лише один день перепочинку від снігопадів. А з неділі, 10 січня, знову почне сніжити з більшою силою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація