Київ нарешті почав вільно рухатися після потужного удару снігової стихії

Київ нарешті почав вільно рухатися після потужного удару снігової стихії

Київ нарешті звільнився від масштабних заторів

ТСН проінспектувала столичні дороги, де зазвичай збираються затори.

У Києві ввечері четвертого дня після удару снігової стихії, 25 березня, рух на Московському проспекті, що відомий своїми заторами як у будні, так і у вихідні дні, був зовсім вільним в обох напрямках, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Читайте: Сніговий ступор: чому негода щоразу застає Київ зненацька

Також не було проблем і в інших місцях, де зазвичай виникають затори. Якщо і були якісь тягнучки, то вони не були дуже серйозними.

Зокрема, ТСН побачила на вулицях Києва техніку, що прибирає сніг, також ходить громадський транспорт - маршрутки, тролейбуси, автобуси. Водночас є проблема із трамваями. На коліях утворився 5-сантиметровий шар криги, який спочатку збивають комунальники, а потім проходить ще снігоочисна машина, проте після цього колії знову засипає снігом. Та комунальні служби кажуть, що до ранку мають все прибрати.

Тим не менш ще рано говорити про готовність Києва до завтрашнього робочого дня у вівторок, 26 березня. Наприклад, на тому ж таки Московському проспекті із чотирьох смуг розчищені всього дві з половиною. Тому якщо завтра кияни масово виїдуть на роботу у центр міста, то Київ знову можуть скувати затори.

Кореспондент ТСН Григорій Жигалов.

Дороги Києва все ще у снігових заметах

Дороги Києва все ще у снігових заметах

Повʼязані теми:

Наступна публікація