Киянки на 17-сантиметрових підборах влаштували шалені перегони у центрі міста

Киянки на 17-сантиметрових підборах влаштували шалені перегони у центрі міста

Дівчата приборкували залізних коней

У Києві відбулося "Велике жіноче ралі"

Вчора в Києві на Хрещатику відбулось щорічне Велике жіноче ралі, яке традиційно проходить 8 березня.

17-сантиметрові підбори, капронові колготки та короткі спідниці. Цей екіпаж перемагає ще до старту. Таких дівчат увагою не оминають навіть темні сили, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Дивіться також: Дівчата на підборах і в міні-спідницях показали, як приборкувати залізних коней

Жіноче свято вони відзначають за кермом. Серед них і дві Наталі. Штурман і пілот лише півроку  керують автівкою. Брак досвіду намагаються компенсувати дизайном.  

Екіпаж  із номером 15 – двічі перемагав на жіночому авторалі. У салоні ані квітів, ані смайликів. Чоловіків теж немає. Жінки їздять містом за легендою. Це карта, яка крок за кроком направляє екіпажі у контрольні точки маршруту.

Механічна коробка, потужний двигун та майже 140 км на спідометрі. Навіть таких профі нинішня легенда змушує задкувати. Блукають навколо контрольного пункту майже всі.

Крім автоквесту, гонщиці ще й змагаються у слаломі. У фігурному водінні зараховується точність виконання та швидкість проходження. Вправа доводить - за кермом все ж таки жінки. Проте судді помилок не пробачають, на дорозі має бути гендерна рівність.

8 березня для таких жінок влаштувати найлегше. Бо замість теплого ліжка вони обирають швидкі перегони. Чоловікам лише не варто забувати - до великого букету квітів добре пасуватиме новий автомобільний акумулятор.

Кореспондент ТСН Ігор Бондаренко

Жінки-гонщиці сьогодні вразили всіх своїм виступом

Жінки-гонщиці сьогодні вразили всіх своїм виступом

Повʼязані теми:

Наступна публікація