Киянин влаштував стрілянину у дворі і перетворив дорогі іномарки на "решето" (фото)

Очевидець події заявляє, що оперативники діяти відмовилися.

У п'ятницю, 31 травня, в Києві на вул. Шовкуненка місцевий житель з пневматичної зброї відкрив стрілянину по автомобілях, які були припарковані у дворі - Subaru Impreza, Subaru Legacy і Toyota Land Cruiser Prado, повідомляє ТСН.uа очевидець події.

Всього було понад 20 пострілів, які зрешетили лобове скло Prado і розбили заднє скло Legacy. Subaru Impreza не пощастило більше за всіх - крім пошкоджень на лобовому склі, навпроти водійського місця, пошкоджено задні двері і заднє ліве крило.

Як розповів очевидець, під час здійснення пострілів в автомобілях нікого не було і ніхто не постраждав, а сума збитків оцінюється в 60 тис. грн.

На місце події прибули співробітники ДАІ, які не виявили порушень ПДР і констатували, як заявив очевидець, що автомобілі були припарковані коректно і нікому не заважали. Вони ж викликали чергового оперативної групи Солом'янського району.

Не дивлячись на те, що з будинку ніхто не виходив, а по траєкторії і характеру пострілів, повідомляє очевидець, можна було визначити балкон, з якого стріляли, - "по гарячих слідах" оперативники діяти відмовилися. Також їх не переконали заяви свідків, які чули постріли.

Крім цього свідок повідомив, що слідчий сумнівається в тому, що справу швидко розкриють. Але слідчий пообіцяла прислати людей для огляду автомобілів і проведення бесіди з сусідами, які стріляють з вікна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація