Киянин розповів, як ціною розбитої голови врятував на одному з мостів самогубцю

Киянин розповів, як ціною розбитої голови врятував на одному з мостів самогубцю

Чоловік устиг розбити на голові свого рятівника пляшку.

На одному з мостів Києва 23-річний хлопець урятував чоловіка від самогубства. Той видерся на металеву конструкцію, аби звести рахунки з життям, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Ігор Кондратьєв у той час проходив під переправою. "Гуляв по набережній, побачив людину, що стоїть на мосту", - розповів він. Інші свідки викликали рятувальників, але вмовити чоловіка злізти не виходило. Тоді Ігор узяв пляшку горілки та поліз до самогубці. "Пішов до нього, накинувся на нього і за бортики тримався, щоби він не випав", - розповів киянин.

У Києві 23-річний хлопець врятував чоловіка від самогубства

У Києві 23-річний хлопець врятував чоловіка від самогубства

Поки бігли працівники ДСНС, самогубця завдав травм своєму рятівникові – вдарив його пляшкою по голові. Врятованого госпіталізували до психдиспансеру, де він тривалий час перебував на обліку. Ігор пояснює, що ризикнув, бо сам колись був на волосині від смерті. "У мене була аварія. Я ціную життя. Це не привід кидатися з мосту, вішатися", - переконаний Кондратьєв.

Командир підрозділу служби порятунку Дмитро Піхало розповідає, що виклики про людей на верхівках мостів надходять часто. Кількох за останній рік урятувати не вдавалося, однак більшість усе ж обирає життя. "Під час перемовин вони не стрибають, розуміють ситуацію і самі злізають", - розповів він.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Наступна публікація