Кияни в соцмережах почали активно боротися з капосними сусідами

Кияни в соцмережах почали активно боротися з капосними сусідами

Киян накрила нова інтернет тенденція / Фото: aillarionov.livejournal.com

Кияни створюють групи в інтернеті і придумують разом помсту для сусідів.

У боротьбі з сусідами кияни створюють групи в соцмережах, де дають один одному поради, як "насолити" знайомому, пише "Сегодня".

Мешканці скандального будинку на Срібнокільській, де киянам більше року не дає спокою гуртожиток з гастарбайтерами і колишніми ув'язненими, зараз створили в Facebook своє співтовариство. Тут вони публікують останні новини про конфлікт, обговорюють подальші дії і збирають 26 тисяч гривень на ремонт парадного.

"Нам міліція пообіцяла перевірки, але власники і постояльці закладу тільки впевненіше стали поводитися. Вони нас взагалі ні в що не ставлять", - сказав житель будинку Костянтин.

До речі, подібний конфлікт є і на вулиці Вишгородській, де власник підвалу вирішив обладнати сауну і спортзал.

"У нас нічого не запитали, побудували дах і прибудову, що затуляє повністю вікна на першому поверсі. Приходили з мерії і знесли прибудову, але господар підвалу її знову відбудував - напевно, заплатили всім чиновникам в районі", - говорять мешканці.

Люди страждають від сусідів-любителів вокалу і келиха, а також тих, хто любить робити ремонт по ночах. Є навіть "група для тих, у кого сусіди зверху катають залізні кульки по паркету".

"Я не сплю через сім'ю, яка вночі влаштовує оргії: музика, дике іржання, кінські перегони, стрибки – хто сильніше стрибне на підлогу. Міліція навіть не бере трубку, а взагалі, схоже, у них все схоплено з міліцією", - скаржиться на форумі киянка Ірина.

На форумах люди діляться секретами, як же боротися з сусідами. Наприклад, Олена Сосницька вирішила співати у відповідь.

"У мене сусідка зверху співає постійно у ванній. Але я не даю їй розслабитися - теж люблю співати. Так що з нею ми живемо за принципом - хто кого перекричить", - пише вона.

У мережі також рекомендують спеціальні диски зі звуками п'яного застілля, скрипучими дверима, криками голубів.

"Сусіди влаштовують дискотеки до 3-х годин ранку?! У міліцію скаржитися марно? Встановіть звук на максимум і спокійно ідіть гуляти або в гості", - сказано в описі до диска.

Ще один спосіб - спустити пару за допомогою комп'ютера. "Рекомендую гру "Як дістати сусіда" -  представляю перед собою цього з 5-го поверху, б'ю по клавіатурі - і легше стає", - пише Артем.

Раніше повідомлялося, що останнім часом в Україну повертається мода вирішувати різноманітні проблеми за допомогою кілера.

Повʼязані теми:

Наступна публікація