У Києві місцеві жителі почали помічати "путінських туристів"

У Києві місцеві жителі почали помічати "путінських туристів"

ТСН склала карту можливих шляхів потрапляння диверсантів

В СБУ не приховують, що подібних повідомлень щодня приймають десятками.

Так звані "туристи Путіна" дістались Києва. Про це пишуть у соціальних мережах пересічні кияни та розповідають глядачі ТСН.   

Як йдеться в сюжеті ТСН.19:30, троє мешканців Севастополя намагалися ввезти на материкову територію України готівкою майже 5 мільйонів гривень. В ході слідчих дій затримані зізналися - вони кур'єри, а гроші мали б піти на оплату антиукраїнських мітингів. 

А два дні тому у Києві бабусі та жіночки прийшли під Апеляційний суд захищати "Беркут", розповідати про нацистів і велику визволительку Росію. Фантазії протестувальників вражають.

Повідомлення від киян про те, що вони бачили на вулицях так званих "туристів Путіна" дедалі частішають.

"Сьогодні бачили на Ленінградській площі 30 чоловіків спортивної зовнішності. У них була зброя. Намагалися обміняти російські рублі", - повідомляють кияни.

В СБУ не приховують, що подібних повідомлень щодня приймають десятками.

Перехопити цих політичних туристів наше МВС не може.

ТСН склала карту можливих шляхів потрапляння  диверсантів: Білорусія, Росія, Придністров'я і Крим. Здебільшого за допомогою залізниці та автошляхів. Задля масових провокацій вони можуть з'явитися 1-го та 9-го травня.

Про ще одну дату розповів нардеп Геннадій Москаль. І стосується вона більше жителів Західної України. Нардеп запевняє, що на 28 квітня, коли відзначатимуть річницю створення "СС Галичина", буде "спекотно".

Раніше повідомлялося, що жителів Запоріжжя попередили про можливий приїзд "путінських туристів".

У Київ проникли "туристи" Путіна

У Київ проникли "туристи" Путіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація