Киян охопила нова мода: святкувати весілля та дні народження на елітних "бомж-паті"

Дата публікації
Киян охопила нова мода: святкувати весілля та дні народження на елітних "бомж-паті"

Кияни влаштовують "бомж-паті" на річницю весілля

На неформальні вечірки до себе запрошують Київський зоопарк та Ботанічний сад.

Відзначати подію в кафе чи ресторані - тепер не модно. Святкові столи в Києві почали накривати на сміттєзвалищах, летовищах, у печерах і на дахах, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

У київських івент-агенціях кажуть, що вечірка за межами традиційних закладів - це не лише економія, а й новий простір розгулятися фантазіям.

Назустріч святкувальникам уже пішов зоопарк і дозволив справляти негаласливі вечірки без спиртного. А також Ботанічний сад, проте, за умови не топтати рослини.

А ЖЕК фантазерам зі здоровим глуздом дає ключі від дахів багатоповерхівок. Влаштувати свято або побачення вище за всіх, однак, без алкоголю, коштує мінімум 500 грн.

В агенціях кажуть, що кияни вже опанували для весіль Ботанічний сад, снігові кучугури, старі комуналки і приватні аеродроми.

Обмеження поза межами ресторанів, звісно, теж є. Так, Київський зоопарк дозволив святкувати лише в одній загорожі з козами, баранами й віслючками. Палити, випивати і голосно слухати музику заборонено, натомість можна перевдягатися будь-якою твариною і голосно імітувати її звуки.

Найдивніші місця в Києві, де влаштовують вечірки

Найдивніші місця в Києві, де влаштовують вечірки

Те, що табу в одному місці - як "добрий день" в іншому. На околиці Троєщини подружжя Олексій та Зоя Власенки відсвяткували річницю весілля. Елітне "бомж-паті" влаштували просто на сміттєзвалищі.

Наречені кажуть, що їхнє попереднє весілля було банальним. А тепер - без комплексів, дрес-кодів і стриманих манер. Єдина умова: не палити і не смітити.

Таке весілля на 20-х людей порівняно з ресторацією коштує копійки. Послуги організаторів, діджея та професійного гримера обійдуться у 2 тис. грн.

Нагадаємо, віднедавна кияни можуть полоскотати собі нерви в екстремальному підвісному ресторані, який піднімають на 50-метрову висоту.

Кореспондент ТСН Тетяна Коваленко

Наступна публікація