Керівництво позитивно характеризує ДАІшника, який збив чоловіка на "зебрі"

Керівництво позитивно характеризує ДАІшника, який збив чоловіка на "зебрі"

Керівництво ДАІшника каже, що раніше претензій до нього не мали / Фото: Автополигон

У ДАІ Києва заявили, що за час його роботи з 2004 року і дотепер претензій до цього працівника не мали.

У Києві на пішохідному переході чоловіка збив старший лейтенант міліції Віталій Козоріз, до якого раніше жодних претензій у керівництва не було, повідомляє кореспондент ТСН.

"Дійсно сталася така подія. Прикра подія. Відбувся наїзд на пішохода. Дана подія зареєстрована в ЄРДР. Зараз матеріали забрала прокуратура Оболонського району. Проводиться дослідча перевірка з цього приводу. Співробітник ДАІ, який був за кермом, усунений від виконання службових обов'язків", - повідомив заступник керівника ДАІ Києва Ігор Опанасенко.

Опанасенко розповів, що за попередніми даними, працівник ДАІ був при виконанні службових обов'язків, при табельній зброї, тверезий.

"Як будуть далі розвиватись події, не можу сказати. Проводиться перевірка. Оцінку попередньо давати цим подіям не те що некоректно з мого боку, це просто неправильно робити. Є відповідні служби, які займаються перевіркою даної справи", - зауважив він.

Керівник Оболонського ДАІ Віктор Поливач повідомив, що за кермом службового автомобіля знаходився старший інспектор відділу оформлення матеріалів ДТП старший лейтенант міліції Віталій Козоріз.

"Працює в органах внутрішніх справ з 2004 року. За період служби до нього зауважень ніяких не було, характеризується позитивно. Не було ні порушень дисципліни, ні порушень транспортної дисципліни", - розповів Поливач.

За його словами, підлеглий переслідував автомобіль "Мерседес", який, грубо порушуючи правила дорожнього руху, проїхав на червоне світло і навіть не зупинився.

Кореспондент ТСН Ігор Бондаренко

Київського даішника, який збив пішохода на "зебрі", відсторонили від роботи

Київського даішника, який збив пішохода на "зебрі", відсторонили від роботи

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація