Хвацько припаркований BMW посольства Росії паралізував тролейбуси в центрі Києва

Хвацько припаркований BMW посольства Росії паралізував тролейбуси в центрі Києва

Через авто російських дипломатів в центрі Києва утворився затор з тролейбусів / Фото: facebook.com/Neinteresniy Kiev

Примітно, що, за даними очевидців, ДАІ навіть не відреагувала на дзвінки громадян.

В центрі Києва, на Площі Перемоги, через неправильне паркування автомобіля з дипломатичними номерами посольства Росії в Україні утворився затор з тролейбусів.

Про це свідчать записи і фото киян в Facebook.

Зокрема, сьогодні у мережі з'явилося фото, на якому автомобіль з дипломатичними номерами Російської Федерації - D 001 009 - неправильно припаркувався біля торгового центру Україна на Площі Перемоги в центрі Києва.

За повідомленнями киян в Facebook, черезтакі дії водія, чий BMW, згідно з індексом автомобільних номерів України, закріплений за російськими дипломатами, утворився затор з тролейбусів.

Примітно, що, за даними очевидців, ДАІ не відреагувала на дзвінки громадян.

"Накопичилося 4 тролейбуси, викликали даі... Так ніхто і не приїхав, винуватець стрибнув у машину і покинув площу перемоги, залишившись переможцем!", - написала одна з киянок в співтоваристві Нецікавий Київ.

Нагадаємо, що на реєстраційних знаках дипломатичних представництв в Україні, чиї номери починаються з літери D, перші три цифри означають код країни - порядкові номери з 001 за 199 позначають код держави.

Наступні три цифри означають порядковий номер транспортного засобу цього дипломатичного представництва. Таким чином, частина номеру 009, може свідчити про високу посаду закріпленої за цим авто людини у диппредставництві Російської Федерації в Києві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація