Хлопчик, якого збив Lexus в Києві, перебуває в комі третій день: за нього дихає апарат

Хлопчик, якого збив Lexus в Києві, перебуває в комі третій день: за нього дихає апарат

Хлопчик, якого збив Lexus в Києві, перебуває в комі третій день: за нього дихає апарат

Медики в "Охмадиті" борються за життя чотирирічного хлопчика Павлика / Фото: ТСН.ua

Батьки Павлика в лікарню приходили напідпитку, кажуть свідки.

Медики в "Охмадиті" борються за життя чотирирічного хлопчика Павлика, якого збив Lexus на тротуарі в Києві. Дитина досі не вийшла з критичного стану: у нього сильно пошкоджений головний мозок.

Водночас, батьки хлопчика в лікарню приходили напідпитку, кажуть свідки. Волонтери, які збирали кошти на рахунок матері, побоюються, що витратить вона їх не на порятунок сина, йдеться в сюжеті ТСН. 19.30.

Кожна хвилина життя дається Павлику вкрай важко. Він перебуває в штучній комі третю добу. Медики кажуть, що машина наїхала на голову маляти - його мозок ледь функціонує.

"Травма прийшлася на череп, дуже важко прогнозувати стан дитини. Дитина знаходиться у дуже нестабільному стані. За неї дихає апарат штучної вентиляції легень", - розповідають лікарі.

Батьки покаліченої дитини востаннє приходили сюди вранці, лише на кілька годин. Свідки кажуть: обоє були напідпитку. По обіді - у їхній квартирі ніхто не відчиняє. Відзивається сусідка, говорить через двері, називає сусідів наркоманами. А от у дворі думки сусідів розходяться. Одні кажуть, що мама й тато Павлика днюють і ночують у лікарні, інші, - що про двійнят завжди дбала лише бабуся.

За словами лікарів, він надійшов практично в стані клінічної смерті. Бригада швидкої допомоги доставила хлопчика за сім хвилин з Голосіївського району в Охматдит. Вони порвали зчеплення, але доставили малюка. Реанімаційні бригади були готові вже. У крихітне тільце залили близько трьох літрів крові.

Волонтери через ненадійність батьків відкрили новий рахунок і гроші переказуватимуть безпосередньо в реанімацію. Кажуть, наразі зібрали понад 40 тисяч гривень. Жінки-водія в лікарні жодного разу ніхто не бачив. За чутками, її чоловік-бізнесмен спілкується з вітчимом хлопчика. Але чи  допомагає - не відомо.

Кореспонденти ТСН Валентина Мудрик, Ольга Нескородяна

Як покалічену дитину, яку збив Lexus, рятують чужі люди

Як покалічену дитину, яку збив  Lexus, рятують чужі люди

Павлик - один із двійнят, який два дні тому йшов тротуаром разом із мамою і братиком, трохи відстав і його збила жінка-водій елітного авто, яка заднім ходом виїжджала з парковки. Вона каже, що хлопчика не побачила.

Повʼязані теми:

Наступна публікація