Головний київський парк зимових розваг відкриється цієї суботи Реклама

Головний київський парк зимових розваг відкриється цієї суботи

Абонемент - 600 грн. До абонементу включений прокат ковзанів

Урочисте відкриття усіх зимових локацій в Національному Експоцентрі України відбудеться 10 грудня.

"Зима на ВДНГ" розпочнеться вранці 10 грудня. Рівно о 10:00 ранку на ВДНГ урочисто відкриються всі зимові атракціони. Вхід на територію парку вільний протягом усієї зими. Крім зимових локацій, на відвідувачів чекає святкова шоу-програма, безкоштовна анімація для дітей, ялинковий лабіринт, різдвяний ярмарок з чудовим вибором новорічних подарунків і зігріваюча зона фуд-кортів.
Погрітися можна буде в теплих перголах (альтанках), які встановлять по периметру. Починаючи вже з цих вихідних і до 15 січня включно, всі зимові локації будуть працювати щодня. По буднях — з 12:00 до 22:00, у вихідні — з 10:00 до 23:00. Щопонеділка на ВДНГ передбачені знижки. У цей день для всіх видів пільгових категорій населення квиток на будь-який атракціон коштуватиме усього 50 гривень.

Головна льодова арена країни

Без перебільшення - найбільший каток України (загальна площа — близько 4 000 квадратних метрів). Тут для відвідувачів передбачено безліч варіантів вхідних абонементів і додаткових розваг. Можна купити разовий вхідний квиток і кататися з друзями поки не набридне, а можна придбати абонемент на весь сезон, який передбачає можливість відвідування ковзанки в будь-який день з понеділка по четвер до 15 січня.

Також по буднях на ВДНГ працюватиме школа фігурного катання (понеділок — середа — п'ятниця), до якої також можна придбати абонемент одразу на 15 занять. Викладачі — професійні фігуристи. На вихідних взяти участь в майстер-класах з фігурного катання можна буде безкоштовно, лише придбавши вхідний квиток на ковзанку.

На каток і в школу фігурного катання допускаються діти віком від 4-х років, ковзани для них можна буде взяти на прокат. Спеціально до відкриття арени було закуплено нові фірмові хокейні і фігурні ковзани. Вхід на ковзанку зі своїми ковзанами також можливий.

Резиденція Діда Мороза

Побувати в гостях у головного героя новорічних свят можна буде в павільйоні №1, одразу ж за Льодовою ареною. Тут розміститься резиденція - величезний палац з по-справжньому казковими декораціями.  У ній можна буде зробити безліч новорічних селфі, загадати бажання, відвідати бібліотеку Діда Мороза і пошту казкових ельфів. На всіх відвідувачів чекає шоу-програма, учасниками якої вони неодмінно стануть.

У компанії казкових ельфів гості резиденції відправляться в дивовижну подорож по світу, в якому живе Дід Мороз. Окрім численних дивовижних локацій, їх очікує зимовий мюзикл і безліч дивовижних пригод.

Тюбінгового гірки

Гірок на ВДНГ цього року буде кілька - для дітей і дорослих. Вони розмістяться в самому центрі свята. Висота великої гірки дорівнює висоті 4-поверхового будинку. Спускатися з гірок можна буде на сноутьюбах - спеціальних кріслах-таблетках, які захищають від синців і ударів та роблять спуск безпечним і комфортним при будь-яких погодних умовах. Навіть якщо на вулиці розтане сніг, а термометр буде показувати +, на цих гірках все одно можна буде кататися. Все передбачено.

320 (пнд-чтв); 420 (пт-вс) грн.

Замок крижаних скульптур

На виробництво цієї локації пішло понад 300 тонн снігу і льоду, а весь палац розташується на площі в 600 квадратних метрів. У замку можна буде помилуватися фігурами з льоду: будуть принцеси, дракони, крижаний трон і інші герої з казок. Тут же можна буде спуститися з крижаної гірки, яка повинна стати найбільшою в Україні - 4 метри у висоту і 20 метрів у довжину.

Театр вражень "Гуляндія"

Дитяче театралізоване ігрове шоу з елементами квесту проходитиме на ВДНГ ось уже другий рік. У театрі діти, поділені на невеликі групи, стануть героями казки, а чарівні створіння виявляться настільки близько, що їх можна буде помацати рукою. У ході вистави маленькі глядачі будуть разом виконувати завдання і розгадають безліч ребусів. Атракціон рекомендований дитячими психологами дітям у віці від 4 до 14 років, але пройти його маленькі відвідувачі зможуть тільки в супроводі батьків.

Електронна ялинка

 

Незвичайна digital-красуня стане однією з головних прикрас парку. Шестиярусна ялинка, яку запалять вже 10 грудня, буде складатися з більш ніж 300 світлодіодних модулів. Її висота - 8 метрів, а вага - понад дві тонни. Ялинка є унікальною в своєму класі та першою цифровою ялинкою, яку презентують в Україні. Встановлять електронну ялинку в центрі Льодової арени. Завдяки високій технології світлодіодного обладнання, навіть при максимальному використанні, грандіозна 8-метрова конструкція буде споживати не більше 40кВт електроенергії.

Smart Robots Центр

Для фанатів роботів і новітніх технологій протягом усієї зими на ВДНГ працюватиме Smart Robots Центр. Тут буде справжній робот-зоопарк, в якому з роботами можна буде познайомитися ближче і пограти.

Вечорами в центрі будуть влаштовувати танці роботів і шоу дронів.

Усі вистави вже включені у вартість вхідного квитка.

Сферичний кінотеатр

Сферичний кінотеатр Teleport360 буде працюватиме в павільйоні №10 і стане першим в Україні сферичним кінотеатром, спроектованим за всіма стандартами, необхідними для максимально комфортного перегляду фільмів у форматі 360 градусів.

У програмі - фільми-переможці фестивалів купольного кіно. Кінострічки, які були зняті на замовлення NASA і ESA. Уся програма показів розроблена в форматі Edutainment - навчання у вигляді розваг.

Кінотеатр працюватиме щодня з 10 грудня по 28 лютого.

Шоу "Вартові Мрій"

Уже добре відоме публіці високотехнологічне шоу за участю циркових артистів, акробатів і гімнастів. Головним героєм святкової історії стане маленький Макс, який разом зі своїм казковим товаришем намагатиметься врятувати Різдво. У ході історії йому доведеться пройти безліч карколомних випробувань, а глядачам - зануритися в неймовірну 3D-історію, залишивши на кілька годин реальне життя за межами ВДНГ.

Контактний зоопарк

У зоопарку "Animal Park" під наглядом інструкторів можна буде пограти з тваринами і зробити з ними фото на пам'ять. Тут можна буде обійняти пухнастих кроликів, доброзичливих лам, смішних мавпочок, товариських кізок, лемурів, єнотів і багатьох інших тварин.

SkyPark

Мотузковий парк - розвага для шанувальників адреналіну, які хочуть випробувати свої сили, кмітливість, почуття рівноваги та насолодитися швидкістю польоту і навколишніми пейзажами з висоти крон дерев. У SkyPark справжніх шукачів пригод чекають 7 мотузкових трас різного рівня складності. З них дві – для найменших підкорювачів висоти, зростом до 120 см, і п'ять - для дорослих екстремалів.

"Шлях молока"

У павільйоні № 11 розташується інформаційно-пізнавальна майданчик "Шлях молока". Саме тут можна дізнатися про процес виробництва йогурту та інших молочних продуктів "зсередини":
- Як молоко потрапляє на завод?
- Як відбувається його перетворення в йогурт?
- Чим корисний йогурт?

За допомогою цієї інтерактивної платформи відвідувачі зможуть більше дізнатися про цінності йогурту, важливість його споживання і формування звичок здорового харчування в цілому. Юні технологи матимуть можливість долучитися до всіх етапів виробництва: від збору молока до упаковки готового продукту та потрапляння його на полицю супермаркету.

"Баварський двір"

Святкові вогники, запашний глінтвейн і імбирне печиво. "Баварський двір" в павільйоні № 3 чекає на всіх і кожного на зимові святкування в західноєвропейському стилі. У меню: традиційні баварські ковбаски, запечена картопля, рулька, салати, солодкі млинці, какао, глінтвейн тощо. 

Більше: vdng.ua

 

Наступна публікація