Голова Київської області подав у відставку

Голова Київської області подав у відставку

Шандра написав заяву про звільнення. / Фото: УНІАН

На своїй посади Володимир Шандра пропрацював майже два роки.

Голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра подав у відставку.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, він написав заяву про звільнення за власним бажанням у вівторок, 26 січня.

Шандра нагадав, що Київську ОДА він очолив 3 березня 2014.

"Якщо дуже коротко підбити підсумки роботи, то станом на сьогодні Київщина зайняла третє місце в Україні за соціально-економічними показниками. До місцевих бюджетів у порівнянні з 2014 роком у 2015 році надійшло більше на 1 млд. 650 млн. грн і немає жодної заборгованості по зарплаті у "бюджетників". А також відсутня заборгованість у бюджетних установах за енергоносії, чого уже не було багато років. Близько 250 тис. господарств отримали субсидії на оплату житлово-комунальних послуг", - заявив він.

Володимир Шандра подякував усім, хто з ним працював і побажав новому керівникові Київської області плідної роботи. Разом із тим він не повідомив про причину своєї відставки.

 

Хочу повідомити підписчиків своєї сторінки про те, що вчора написав заяву про звільнення за власним бажанням.На посаду ...

Опубліковано Володимир Шандра 27 січня 2016 р.

Нагадаємо, у червні минулого року у селі Лісники під Києвом журналісти знайшли цілу низку елітних маєтків українських політиків та чиновників. Серед будинків VIP-персон журналістів найбільше вразив "версальський палац" Шандри, записаний на його батька Миколу.

У реєстрі нерухомості вказано, що площа земельної ділянки із будинком - 1,4 гектара. Сам Володимир Шандра казав, що у нього немає нерухомості в Лісниках. "Є нерухомість у батька, яка не введена в експлуатацію і там ніхто не живе. Ну, я допомагав, і фінансово помогав", - заявив Шандра. Юрист чиновника показав і документи на маєток, записаний на батька Шандри. Лише за земельну ділянку його родина заплатила півмільйона доларів. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Держбюджет-2020
Наступна публікація