Герега нарахувала 800 млн гривень збитків через штурми Київради

Герега нарахувала 800 млн гривень збитків через штурми Київради

Герега нарахувала 800 млн гривень збитків / Фото: УНІАН

Понад 800 мільйонів гривень бюджет Києва недоотримав від оренди та приватизації майна і землі, заявила вона.

Секретар Київради Галина Герега звинуватила депутатів від опозиції у використанні бюджету міста у своїх власних агітаційних цілях.

"Незважаючи на те, що опозиція відмовляється визнати легітимними пленарні засідання Київради, її депутати справно користуються засобами з депутатського фонду", - заявила секретар Киевовета Галина Герега у своєму зверненні до киян "Опозиція помилилася дверима", опублікованому у виданні gazeta.ua.

Герега підкреслює, що опозиція фактично веде агітацію за кошти міського бюджету, оскільки кошти депутатського фонду направляються на роботу з виборцями.

"Депутати від опозиції, з легкістю беруть гроші депутатського фонду на роботу в округах з майбутнім електоратом. Тобто, ВИ наповнюйте бюджет, як хочете, а МИ будемо витрачати його на підвищення власного рейтингу", - зазначає секретар Київради.

Між тим, як зазначила Герега, штурми Київради, інспіровані опозицією, вже обійшлися Києву більше, ніж в 800 мільйонів гривень.

"Більше 800 мільйонів гривень бюджет Києва недоотримав від оренди та приватизації майна і землі. Близько 600 проектів рішень зависли в повітрі, зупинивши виконання цільових програм, заблокувавши роботу бізнесу і позбавивши надходжень у міську казну. Майже 60 тисяч гривень місто витратило на заміну вибитих вікон, зламаних дверей і мікрофонів в Київраді. Таку ціну місто вже заплатив за штурми і блокування роботи міськради", - наголосила Галина Герега.

Секретар Київради закликала опозицію повернутися до конструктивної роботи, нагадавши, що вибори призначає не Київрада, а Верховна Рада.

Повʼязані теми:

Наступна публікація