Евромісто: Як купити готову квартиру в Києві і отримати абонемент у басейн і спортзал? Новини компаній

Евромісто: Як купити готову квартиру в Києві і отримати абонемент у басейн і спортзал?

Живи по-європейськи - живи в "Европейському місті".

Кожен з нас мріє про те, щоб Україна стала повноцінною європейською державою з відповідними соціально-економічними нормами і засадами. Процес європеїзації хоч і йде, але дуже повільно, а жити у благополучній Європі хочеться вже зараз. Мабуть, саме в такому напрямку роздумували забудовники житлового комплексу "Европейське місто".

Багато хто задається питанням: як купити квартиру в Києві в добудованому будинку з документами і при цьому отримати всі переваги європейського рівня.

В одному з найближчих передмість столиці в районі Крюківщини-Вишневого на вулиці Жулянська всього в трьох кілометрах від Великої Окружної дороги в 2011 році почав стрімко зводитися новий житловий комплекс. Сьогодні це п'ять десятиповерхових будинків, розрахованих на 1200 квартир з повністю розвиненою інфраструктурою. "Европейське місто" - це ідеальне поєднання переваг проживання у великому місті, але в той же час без столичного шуму, смогу і суєти. Всього лише в 25 хвилинах від ділового центру Києва, в 15 хвилинах від станції метро "Виставковий Центр" Ви відчуєте, що таке життя з європейським комфортом. 

Самі будинки вигідно відрізняються від інших тим, що повністю виконані з цегли та утеплені, а завдяки технології термодім мешканці  не замерзнуть навіть у найлютіші морози. Відмінною рисою комплексу є те, що разом зі зведенням будинків у ЖК "Евромісто" почали налагоджувати інфраструктуру, як правило, цим питанням займаються вже після закінчення будівництва. Майбутні мешканці отримували не просто готове житло з усіма необхідними документами, але й упорядкований двір, в якому можна і погуляти, позайматися спортом і поплавати у басейні. Спеціально для любителів футболу у дворі комплексу облаштували справжній футбольний майданчик зі штучним газоном і воротами, де з настанням тепла збирається не тільки місцева дітвора, а й більш дорослі та досвідчені любителі футболу.

Для тих, хто звик бути у формі, але не хоче їхати на інший кінець Києва, в ЖК відкритий фітнес-клуб "EuroGym", в якому не тільки передбачений дитячий і дорослий басейни, а й можливість тренуватися на свіжому повітрі. Тепер, щоб добре позайматися, досить просто спуститися на перший поверх.

На території комплексу також успішно функціонують: аптека, магазин, дошкільний заклад "Світлячок". Нещодавно відкрилася невелика, але затишна піцерія "Ciao Pizza" - спеціально для тих, хто любить перекусити за межами дому. А якщо ви не знайшли щось в магазині, то в 10 хвилинах прогулянковим кроком знаходиться ринок, супермаркет "Фора", гіпермаркет "Епіцентр", а також великий рибний магазин.

Забудовники поставили собі за мету передбачити всі бажання покупців і не зупиняються на досягнутому. "Европейське місто" - це єдиний житловий комплекс, в якому і після закінчення будівництва тривають активні роботи з покращення умов проживання та розвитку інфраструктури. Територія комплексу, яка під охороною 24/7, повністю освітлена, а самі будівлі вночі підсвічуються різноманітними вогниками, що не тільки гарно, але й функціонально. На внутрішньому будинковому майданчику є клумби, засіяний газон, а в центрі красується фонтан. За всією цию пишнотою доглядає власний ЖЕК житлового комплексу, тому тут завжди зелено і доглянуто - висаджуються нові квіти і дерева, здійснюється полив, а на майданчиках не побачиш розкиданого сміття. Багато мешканців вважають за краще пересуватися на власному автомобілі, тому на території одразу дві великі парковки, а зараз і зовсім ведеться ремонт дорожнього покриття від Києва до Жулянського мосту.

Забудовник житлового комплексу "Европейське місто" не тільки звів багатоповерхові будівлі за сучасними технологіями, але і забезпечив всі умови для максимально комфортного, а, головне, європейського проживання. Європа в Україні починається з кожного двору впорядкованого і ЖК "Европейське місто" показав, як це робиться.

Живи по-європейськи - живи в "Европейському місті".

(044) 383 44 44

(096) 211 22 22

Без вихідних!

Наступна публікація