Експерти не вірять, що вбивство директора готелю "Феофанія" пов'язане з бізнесом

Експерти не вірять, що вбивство директора готелю "Феофанія" пов'язане з бізнесом

Вбивця явно ретельно вивчив маршрут і розпорядок дня жертви / Фото: zp.comments.ua

Версію про вбивцю - коханця дружини - спростовує мати Фоміна.

З'являються все нові подробиці вбивства директора готельного комплексу "Феофанія" у Києві. Як повідомляє "Сегодня", рідних 46-річного Юрія Фоміна не пустили до тіла, а експерти не пов'язують розправу з готельним бізнесом.

Видання пише, що вбивця явно ретельно вивчив маршрут і розпорядок дня жертви. Разом з Фоміним завжди ходив водій, який одночасно був і його охоронцем, але тільки в робочий час. Вчора загиблий був один.

На даний момент у міліції кілька версій вбивства: від професійної діяльності і перерозподілу власності до розборок на особистому ґрунті (коханець дружини). Експерти сумніваються в тому, що готельний бізнес міг стати причиною розправи.

Читайте: Всі подробиці про вбивство директора готелю "Феофанія"

"Навряд чи можна пов'язувати вбивство з професійною діяльністю Фоміна. Готель "Феофанія" - це державний об'єкт, а не великий приватний комплекс. Що стосується готельного бізнесу в цілому в країні, то він слабкорозвинений. І якихось розборок тут немає: це довгостроковий бізнес, який потребує великих вкладень", - сказав нам Дмитро Заруба, президент Асоціації готелів і рестораторів.

Антон Матіяш, виконавчий директор Асоціації малих готелів та апартаментів України, теж наголошує, що "Феофанія" - державний об'єкт. І як готель нічого особливого собою не представляє. "Це державний готель. Директор нічого не вирішує", - сказав експерт.

Версію з коханцем спростовує мама Фоміна - Людмила Василівна. "Це дурість. Юра і Таня були тільки рік як одружені. На початку тижня вони повернулися з відпустки, яку провели в Празі", - сказала вона.

Новину про загибель Юрія Людмила Фоміна дізналася від старшого сина. "Про це мені повідомив об 11.00 мій старший син, який живе в Новій Зеландії. Потім я поговорила з Танею - дружиною Юри. Зараз вона в напівнепритомному стані. Того ранку вони збиралися на роботу. Син пішов на стоянку на сусідній вулиці за машиною (чорний позашляховик Mitsubishi Pajero - ред.). Стоянка знаходиться в 10 хвилинах. Вона подзвонила йому з дому, але він не відповів. Такого ніколи не бувало. Він завжди скаже "Я передзвоню" або "Зараз зайнятий". Таня відчула недобре, швидко накинула пальто і кинулася слідом. По дорозі її обігнала міліцейська машина. На узбіччі вона помітила червону куртку Юри. Але її навіть не підпустили до нього, а відразу посадили в машину для допиту", - розповіла Людмила Василівна.

У Юрія Фоміна залишився дорослий син Артем, юрист за професією.

Повʼязані теми:

Наступна публікація