Детектив під Києвом: постраждалому вдалося вистрибнути з авто після тортур на дачі

Детектив під Києвом: постраждалому вдалося вистрибнути з авто після тортур на дачі

Для затримання підозрюваних виїздив КОРД.

У дачному кооперативі в 30 км від Києва правоохоронці затримали чотирьох осіб, яких підозрюють у викраденні та катуванні людини. Потерпілий твердить, що його 8 годин били, а потім змусили рити собі могилу, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Мене цілу ніч протримали в підвалі, привязаного за шию до батареї", - розповів 23-річний Віктор, який приїхав у гості до побратима з АТО. Він каже, що до приміщення вдерлися невідомі, забрали мобільний телефон, гроші та ключі від авто. "Мене почали бити втрьох залізними трубами", - твердить постраждалий. За його словами, за свободу нападники вимагали 260 тисяч гривень, а коли хлопець сказав, що таких грошей не має – зловмисники змусили копати собі могилу. Врятувався чоловік тим, що сказав, ніби гроші є в товариша в сусідньому районі, а дорогою вистрибнув з автомобіля та викликав поліцію.

На місце ймовірного злочину приїхав КОРД. Його працівники затримали чотирьох підозрюваних, у яких виявили зброю і набої. Однак своєї провини чоловіки не визнали. Місцева жителька твердить, що версія потерпілого – маячня. "Оця людина, що заяву написала, ніби її катували – вона тут у домі мешкала. Хлопчик накурився і щось стукнуло в голову", - вважає вона. Але медики зафіксували на тілі потерпілого численні побої. Слідчі відкрили одразу кілька кримінальних проваджень – за викрадення людини, вимагання, незаконне поводження зі зброєю та заволодіння авто.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

На Києвщині затримали групу осіб, яких підозрюють у викраденні, знущанні та вимаганні грошей

На Києвщині затримали групу осіб, яких підозрюють у викраденні, знущанні та вимаганні грошей

Повʼязані теми:

Наступна публікація