Депутат-ударівець побив людей та погрожував пістолетом

Депутат-ударівець побив людей та погрожував пістолетом

Антон Замараєв не приховує, що лупцював людей / Фото: Digit.ru

Чоловік називає себе самооборонівцем.

До кулаків сьогодні дійшла суперечка у Подільському районі Києва. Мешканці одного з будинків вирішили поскаржитись орендареві, який у свою частину приміщення заселив підозрілих людей. Але розмови не вийшло, справа ледь не дійшла до пальби зі зброї. Активну участь у переговорах брав депутат від "УДАРу", який "розкидав" опонентів.

На бійку перетворилась спроба мешканців дізнатись, хто саме живе за дверима, що ведуть у орендоване - у їхньому ж будинку - приміщення. Кажуть, з літа тут новий орендар заселив підозрілих осіб, які постійно дебоширять. Після чергового нічного скандалу, який знов зчинили так звані "сусіди", чоловік Олександри попросив їх викликати на розмову господаря приміщення. Той приїхав на зустріч з другом.

"Ніхто не розмовляв, вони вже вийшли агресивні. Буквально два слова – і розпочалося", - говорить жінка.

Чоловік Олександри - у лікарні, знімає побої. Жінка каже: молодики розбили йому голову, найбільше прикладався товариш орендатора, який назвався депутатом. Коли місцеві спробували зупинити агресора, він дістав пістолет.

Люди викликали міліцію та самооборону району, офіс якої розташований неподалік. Сашко - один із чотирьох бійців мобільної групи, який підскочив на місце.

"Якщо нас чотирьох "поклали", то удар у нього добре поставлений. Сказав, що він з 11-ої сотні Майдану, а  Ведмедя знаєш?", - говорить самооборонець Подільського району Києва Олександр Губін.

Сотник 11-ої сотні, Ведмідь, якого раніше обвинувачували у викраденні машин  з автопарку Януковича, дійсно з'явився на подвір'ї. У драчуні свого признав – каже, цей самооборонівець брав активну участь у  бойових діях на Майдані.

Активістом 11-ої сотні виявися Антон Замараєв - майстер спорту з боксу, представник партії "УДАР" у місті Вишневому, позаторік балотувався у мери. На його сорочці - кров, рука - спухла. Не приховує: місцевих лупцював він. Зброю - травматичний пістолет - також витягав, але лише з метою самооборони.

На Подолі мешканці побились з молодиками

На Подолі мешканці побились з молодиками

На Поділ депутат з Вишневого приїхав на прохання друга - Сергія. Саме він - орендує це приміщення. І телефоном отримав погрозу: або забиратись, або  - орендовані квадратні метри підпалять. Щоправда, хто мешкає у цих стінах - Замараєв - не знає. А його товариш казати не хоче.

Нині цей інцидент розслідують у міліції. Як нам вдалося дізнатись, два тижні тому в райвідділку з'явилась і заява від  попереднього власника, який ніби-то заявив, що приміщенням заволоділи шляхом махінацій.

Кореспондент ТСН Ольга Максимова

Повʼязані теми:

Наступна публікація