Чоловік постраждалої у ДТП з авто Омельченко не мав грошей навіть доїхати до лікарні

Чоловік постраждалої у ДТП з авто Омельченко не мав грошей навіть доїхати до лікарні

Чоловік постраждалої у ДТП з авто Омельченко не мав грошей навіть доїхати до лікарні

Лікарі уникають робити прогнози щодо стану постраждалої

Знайти дружину вдалось завдяки новинам у Мережі.

Ідентифікувати постраждалу у ДТП з Volvo екс-мера Києва Олександра Омельченка вдалось завдяки її чоловікові, який знайшов її у лікарні. Про це чоловік постраждалої Роман розповів кореспондентові ТСН.

Жінку звуть Тетяна, вони з Романом обидва – з Івано-Франківська. Вона працювала прибиральницею, він – будівельником. Разом вони живуть з 2014 року, а також з ними живе 5-річна донька постраждалої. Мешкають вони у приватному будинку неподалік авторинку, де працювала жінка.

Як розповів Роман, коли жінка не прийшла ночувати додому, він занервував і почав телефонувати її подругам. Разом з однією з подруг Тетяни, почали шукати інформацію про нещасні випадки в Інтернеті. Побачивши новину про резонансну ДТП – зателефонували до лікарні, так і дізнались, де перебуває 31-річна Тетяна.

У лікарні Романові передали папірець з номером телефону, за яким пообіцяли надати допомогу. Чоловік перетелефонував за цим номером, втім поки допомоги не отримав. Родина постраждалої, яка досі у вкрай важкому стані, живе у скруті. Дізнавшись, де перебуває дружина, Роман навіть не мав грошей доїхати до лікарні.

"Я щойно подзвонив - там мені дали номер телефону. Я подзвонив, там всі займаються, все будуть допомагати, тому що у мене ні копійки грошей. Де я... За що я буду лікувати? Тим більше ще дитина маленька. Мені і дитину нема з ким залишити, бо садок - в садку вона на черзі стоїть. Черга не рухається. І дитина поки що вдома", - каже Роман.

Аварія сталася напередодні – 20 грудня. Постраждалу доправили до лікарні о 16:45. Її особу вдалось встановити лише наступного дня, оскільки до реанімації вона потрапила у комі, а документів з собою не мала.  водій Омельченка взяв провину на себе, його затримали.

Свідок аварії розповів, що авто Омельченка і до аварії на трасі поводилось небезпечно і ледь не скоїло ДТП на зустрічній смузі.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

 

ТСН поспілкувалась з чоловіком постраждалої у ДТП з авто Омельченка

ТСН поспілкувалась з чоловіком постраждалої у ДТП з авто Омельченка

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація