Через сніговий апокаліпсис у Київ заборонили в'їзд вантажівкам

Через сніговий апокаліпсис у Київ заборонили в'їзд вантажівкам

Київ паралізований снігом та заторами

Кияни кидають авто на узбіччі та йдуть до метро.

Через рясний снігопад та затори у Києві у людей дуже мало шансів дістатися домівок до ночі цієї п'ятниці, 22 березня, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Сніговий апокаліпсис паралізував дороги столиці настільки, що пересуватися можна або пішки або під землею. Метро - єдиний вид транспорту, який ще працює у місті.

Наразі у Києві максимальні 10-бальні затори. Місто було заблоковане вже з 14:00. Причиною багатокілометрових корків стають сніг та велика кількість ДТП, зокрема, це стуканчики, бо водії не розраховують гальмівний шлях.

А важкі фури та вантажівки, які не мають на колесах спеціальних ланцюгів, ковзають обледенілими дорогами та просто не можуть піднятися вгору.

Через такі складнощі в'їзд вантажного транспорту у Київ був тимчасово обмежений - "на час ускладнення погодних умов", зазначив начальник прес-служби ДАІ МВС України Олександр Зубенко.

"Рух великогабаритного транспорту в погодних умовах, що склалися, значно ускладнює роботу дорожніх служб і створює ряд проблем для самих керманичів вантажівок. Ці обмеження дозволять уникнути проблем під час прибирання міських вулиць та уникнути заторів", - йдеться у повідомленні ДАІ Києва.

Комунальники не встигають прибирати сніг, зокрема і через затори. Міліції доводиться перекривати дороги, щоб дати проїхати комунальники. Вони запевняють, що працюють на повну потужність.

Кияни знервовані. Вони залишають маршрутки, тролейбуси та йдуть пішки, а водії просто кидають свої авто на узбіччі та йдуть до метро.

Балканський циклон гостюватиме у Києві ще да дні.

Кореспондент ТСН Ігор Бондаренко.

Дороги Києва паралізовані настільки, що пересуватись можна лише пішки або під землею

Дороги Києва паралізовані настільки, що пересуватись можна лише  пішки або під землею

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація