Центр Києва закриють для руху авто до 22 лютого

Центр Києва закриють для руху авто до 22 лютого

Ілюстрація / Фото: УНІАН

Маршрути громадського транспорту також будуть змінені.

В центрі Києва тимчасово заборонять рух транспорту 18-22 лютого через проведення заходів, присвячених третій річниці Революції Гідності та вшануванню пам'яті загиблих Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляє КМДА.

Зокрема, рух транспорту у центральні частині Києва буде тимчасово заборонено 18-22 лютого з 07:00 і до закінчення заходів. 

Так, перекриватимуть рух транспорту на ділянках: вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до буд. № 3 на вул. Хрещатик); вул. Михайлівська (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною).

Також перекриють рух на вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинській і вул. Інститутській (на відрізку від алеї Героїв Небесної Сотні до перехрестя вул. Інститутської і Шовковичної).

Також змінять роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, шлях яких проходить цими вулицями.

Нагадаємо, в Україні очікується підвищення рівня терористичної загрози з боку РФ 18-22 лютого, коли відбудуться заходів із вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Шкіряк наголосив, що від 16 лютого столичні силовики переходять на посилений режим несення служби. 

Вчора стало відомо, що для убезпечення громадян від можливих провокацій у центрі Києва встановлять металеві рамки та металошукачі. Також на в'їздах до Києва буде встановлено 8 пропускних пунктів для перевірки транспорту. Планувалося перекриття руху на Хрещатику та прилеглих вулицях.

Також буде проводитись вибірковий поверхневий огляд громадян в разі необхідності.

До охорони громадського порядку буде залучено 6 тисяч правоохоронців. 

Очільник Нацполіції розповів про заходи безпеки у столиці до третіх роковин загибелі Небесної сотні

Очільник Нацполіції розповів про заходи безпеки у столиці до третіх роковин загибелі Небесної сотні

Повʼязані теми:

Наступна публікація