Bosch підтримав створення першого в Україні інноваційного екопарку Новини компаній

Bosch підтримав створення першого в Україні інноваційного екопарку

Кличко взяв участь у створенні еко-сувенірів і еко-декору

Ідея проекту - створення парку, де природа гармонійно поєднується з інноваціями.

6 червня 2015 в Києві відбулася презентація першого в Україні інноваційного екопарку, який буде створений на базі парку "Нивки", з метою популяризації "зелених" технологій, а також для формування відповідального та дружнього ставлення людей до природи.

Будучи активним прихильником захисту навколишнього середовища та екологічної глобалізації, компанія ТОВ "Роберт Бош Лтд." підтримала даний проект. Компанія розробляє ресурсозберігаючі технології, виробляючи енергоефективні та екологічно чисті продукти по всьому світу. Продукти і "зелені" технології BOSСН покращують майбутнє, а також підвищують якість життя вже сьогодні. Зокрема, акумуляторні батареї BOSCH, вироблені за  літій-іонною технологією, не тільки відрізняються високою продуктивністю, але й  більш безпечні для навколишнього середовища.

На презентації інноваційного парку електроінструмент BOSCH використовувався для створення еко-сувенірів та еко-декору. У створенні таких сувенірів взяв участь і мер Києва Віталій Кличко, який також був присутній на заході. Виступаючи перед організаторами та учасниками події, він акцентував увагу на важливості подібних ініціатив для європейського майбутнього України, закликав до участі в них соціально-відповідальний бізнес.

Інноваційний Екопарк "НИВКИ" - це проект створення першого в Україні інноваційного екологічного простору, побудованого на принципі доброзичливого ставлення до природи та довколишнього середовища. Проект презентували громадськості 6 червня 2015 року. Основна мета проекту – створити комфортне  для людини середовище, не порушуючи при цьому існуючі зв'язки між всіма компонентами екосфери.

Екопарк "НИВКИ" - спільний проект 1+1 Медіа, Bosch, Grawe Ukraine і Platinum Bank, об'єднаних на платформі Європейської Бізнес Асоціації. Проект відкритий для участі всіх компаній, які прагнуть підтримувати європейські цінності, сприяти розвитку енергоощадних технологій і працювати на благо європейського майбутнього України.

Група компаній Bosch є провідним світовим постачальником технологій та послуг. За попередніми даними, в 2013 році близько 281 000 співробітників забезпечили продажі на суму 46400 млн. Євро. Діяльність групи компаній Bosch ведеться за чотирма основними бізнес-напрямками: Автомобільні технології, Промислові технології, Споживчі товари, Будівельні технології та Енергетика. В Групу компаній Bosch входять Robert Bosch GmbH і більше 360 дочірніх підприємств і регіональних компаній приблизно в 50 країнах. Разом з партнерами у сфері продажів і обслуговування компанія Bosch представлена майже в 150 країнах. Метою Групи компаній Bosch є створення продуктів і послуг, що підвищують якість життя і засновані на інноваційних технологіях з широким спектром можливостей і  рішеннями, що надихають, розробленими для життя. Компанія Bosch була заснована в Штутгарті в 1886 р Робертом Бошем (1861-1942) як "Майстерня точної механіки і електротехніки". Додаткову інформацію можна отримати на сайтах: www.bosch.ru, www.bosch.com и www.bosch-press.com.

Наступна публікація