Безпілотник зняв розкішні незаконні забудови на Трухановому острові

Безпілотник зняв розкішні незаконні забудови на Трухановому острові

Розкішні палаци незаконно будуються на острові / Фото: YouTube

Острів дивує шикарними маєтками.

Активісти Автомайдану за допомогою дрону продемонстрували незаконні забудови на Трухановому острові.

До об'єктиву апарата потрапили десятки шикарних маєтків, комплексів, басейнів. Усі ці об'єкти побудовані у рекреаційній зоні і мають бути категорично заборонені.

Детальний звіт про свої спостереження громадський рух оприлюднив на сайті "Автомайдану".

"У 2002-му році Київська міська рада своїм рішенням зупинила розгляд справ по наданню, оформленню права користування земельними ділянками та погодженню місця розташування об'єктів на території Труханового острова до завершення розробки і затвердження проекту детального їх планування.  До цього часу проект так і не було створено, а це означає, що всі будівлі, які з'явилися на острові після 2002-го року 100% не мають необхідної дозвільної будівельної документації", - повідомляється у звіті.

Серед незаконних забудов на острові виявили офіс американської компанії "APFINANCING", який активісти вважають черговим офшором, "Українське науково-виробниче комерційне підприємство "Атіка", із басейнами та тенісними кортами, Відкрите акціонерне товариство "Київенергоремонт" із розважальним комплексом "Труханів".

Нагадаємо, що раніше українська аеророзвідка на відео з дрону показала велику кількість техніки, яку бойовики так званої "ЛНР" стягнули на свої бази в окупованому Луганську. Бійцям АТО з повітря вдалося побачити принаймні чотири великі ворожі бази.

Повʼязані теми:

Наступна публікація