Батькам піднесли неприємний "сюрприз": у понеділок у київських школах буде вихідний

Батькам піднесли неприємний "сюрприз": у понеділок у київських школах буде вихідний

16 листопада у більшості київських шкіл буде вихідний / Фото: WordScience

Навчальний процес не проводитимуть через другий тур виборів мера столиці.

У багатьох школах Києва в понеділок, 16 листопада, буде вихідний. Це пов'язано з другим туром виборів міського голови столиці, адже в більшості навчальних закладів розміщені виборчі дільниці.

"Зважаючи на те, що у переважній кількості загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва розміщені виборчі дільниці, Департамент освіти і науки, молоді та спорту рекомендує 16 листопада 2015 року не проводити навчальні заняття у вказаних закладах. Водночас просимо директорів загальноосвітніх навчальних закладів здійснити організаційні заходи, направлені на виконання навчальних програм та робочих навчальних планів, передбачених розкладом 16 листопада 2015 року", – ідеться в листі директора Департаменту освіти КДМА Олени Фіданян начальникам районних управлінь освіти та директорам шкіл.

Чиновники не пояснили, куди батькам молодших школярів подіти в цей день дітей, адже у дорослих цей день – звичайний робочий. Тож багатьом доведеться відпрошуватися з роботи, брати вихідний за власний рахунок, йти в одноденну відпустку чи різко "захворіти".

Тим часом у Кабміні визначилися із вихідними на Новий рік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація