Аваков розповів, як патрульні поліцейські затримали в Києві "брудних" міліціонерів

Аваков розповів, як патрульні поліцейські затримали в Києві "брудних" міліціонерів

Патрульні поліцейські затримали в Києві «брудних» міліціонерів / Фото: facebook/Артем Шевченко

За словами міністра, правоохоронці погрожували підліткам підкинути наркотики.

У Києві співробітники патрульної поліції затримали міліціонерів, які погрожували підкинути двом підліткам наркотики. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.

Він розповів, що інцидент стався вночі в одному з районів Києва. Міліція затримали двох нетверезих 16-річних хлопців, які влаштували скандал із мешканцями будинку. А вже в машині почали погрожувати, що підкинуть їм наркотики, якщо їхні родичі не привезуть гроші. 

"Починають дзвонити. І один з пацанів імітує епілептичний припадок - починає задихатися... Машину зупиняють, випускають затриманого юнака віддихатися. Той, вискочивши з машини, що є сили, біжить до проїжджаючого повз поліцейського автомобілю  і кричить поліцейському: "Допоможіть - нам міліція наркотики підкидає". Поліцейські затримують міліціонерів. З наркотиками. На підлітків оформляють адміністративний протокол", - пише Аваков. 

Він також додає, що про цей випадок йому доповіли вночі. 

"Брудні міліціонери будуть звільнені. Проти них ведеться кримінальне провадження. Райвідділ, про який йшла мова, один з перших на оновлення. І всі "нормальні" там цьому раді", - наголосив Аваков.

Нагадаємо, що раніше київський поліцейський розповів, як йому запропонували перший хабар. Сталося це біля входу у міліцейське відділення. Патрульного хотів "віддячити" потерпілий, якого перед цим пограбували і побили невідомі. 

 

ПОЛИЦЕЙСКИЕ  И "НОРМАЛЬНЫЕ".( 5 тактов на раздумье)1. Ночь. Один из районов Киева. Двое подвыпивших 16-ти летних парн...

Posted by Арсен Аваков on 15 вересня 2015 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація