42-й клуб "Sport Life" відкриється в ЖК "Времена года" Реклама

На цей раз він розмістився в Києві за адресою ул.Кудряшова, 16, де до цього знаходився фітнес-клуб "Пори року". 

Початок весни для прихильників спортивного способу життя ознаменувалося відкриттям ще одного клубу мережі Sport Life. На цей раз він розмістився в Києві за адресою ул.Кудряшова, 16, де до цього знаходився фітнес-клуб "Пори року". Про це 2 березня було оголошено на прес-конференції в ІА "Уніан".

"Відкрито опишу цю історію. Для мешканців ЖК "Пори Року" спочатку було споруджено будинок, спроектований під фітнес-центр. Першим оператором стала мережа фітнес-клубів "Планета Фітнес". Не вийшло. ", - Повідомляє Ігор Коваленко, власник нерухомості за адресою Кудряшова, 16. Причини такого фіаско спікер не уточнював, але припустив, що можливо назавді стало те, що " це була не українська мережа, а локальний менеджмент не впорався з поставленими завданнями, все було за залишковим принципом і не на належному рівні ".

Але у клубу "Планета Фітнес" були послідовники. "Наступним оператором об'єкта стала мережа фітнес-клубів " СпортЛенд ". Вони взяли на себе зобов'язання. Не вийшло знову. - Каже Ігор Коваленко. - Після виникнення проблем, ми вирішили оперувати клубом самостійно, так з'явився фітнес-клуб "Времена года". Але це виявилося складніше, ніж ми припускали. "

Не дивлячись на це, клієнти фітнес-клубу "Времена года" зможуть підтримувати свою фізичну форму тепер уже в мережі "Sport Life", переоформивши свої клубні карти. "Це далеко не перший випадок порятунку нами колег по ринку. Sport Life взяв в управління такі фітнес-клуби як: "FreeStyle", "Планета Фітнес" на Дніпровській Набережній, "Тріумф", "Gold Fitness" та інші локальні клуби ", - повідомляє Юлія Павленко, керівник прес-служби групи компаній" Sport Life ". - "Ми завжди виконуємо взяті на нас зобов'язання, як перед клієнтами так і перед партнерами, що ми довели не дивлячись ні на які кризи."

Наступна публікація