Квиток на "Євробачення" стане безкоштовною перепусткою на річковий трамвай

Квиток на "Євробачення" стане безкоштовною перепусткою на річковий трамвай

Фото: ТСН

У столиці відкрили відремонтовану площу.

Киянам сподобався оновлений вигляд Поштової площі. Такими були враження перших опитаних журналістами перехожих у день відкриття однієї з локацій цьогорічного "Євробачення", йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Офіційну церемонію очолив мер Києва Віталій Кличко. "Ми бачимо, що зроблені всі роботи. Були різні дискусії, щоб ніяких надбудов тут не було. щоб це був відкритий простір. І ми бачимо, що все вийшло дуже добре", - заявив градоначальник. "Багато простіру. Фонтани. Дуже цікаво", - поділилися першими враженнями кияни. До мера вони мали питання щодо підземною музею на місці виявлених решток київської вулиці княжих часів. На що Кличко відповів, що роботи ведуться, однак про терміни їх завершення наразі говорити ніхто з фахівців не готовий.

Також до "Євробачення" запустили річковий трамвай маршрутом від причалу №10 на Поштовій площі до МВЦ. Вартість проїзду становить 50 гривень. Ті, хто придбав квитки на конкурс, зможуть проїхатися водним транспортом безкоштовно. На період конкурсу в столиці подовжать роботу громадського транспорту – автобусів, тролейбусів, трамваїв та навіть фунікулера. А от проїжджі частини та навіть деякі пішохідні маршрути перекриють.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

У Києві відкрили оновлену пішохідну частину Поштової площі

У Києві відкрили оновлену пішохідну частину Поштової площі

Повʼязані теми:

Наступна публікація