Куди краще не їхати. Два дні поспіль у Києві перекриватимуть вулиці для транспорту

Куди краще не їхати. Два дні поспіль у Києві перекриватимуть вулиці для транспорту

Фото: УНІАН

Обмеження діятимуть через ралі та святкування дня народження Шевченка.

У четвер та п'ятницю, 8 і 9 березня, у центрі Києва перекриватимуть вулиці для руху автомобілів, скасовуватимуть зупинки громадського транспорту.

Про це попереджає Київська міська державна адміністрація.

Зокрема, 8 березня буде перекритий для руху транспорту Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної) від 08:00 до 20:00. Там до Міжнародного жіночого дня проводитимуть "Велике жіноче ралі".

9 березня відбудуться святкові урочистості біля пам'ятника письменнику Тарасу Шевченку з нагоди 204-ї річниці від дня його народження. Буде обмежений рух транпорту та тимчасово не зупинятиметься на зупинках наземний громадський транспорт. Зокрема, від 07:00 і до завершення заходів буде скасовано зупинки:

- тролейбусних маршрутів №№ 5, 8, 9, 17 – зупинка "Ст. м. "Університет" на вул. Володимирській;

- автобусних маршрутів №24, №114, №118 і тролейбусних №№ 5, 8, 9, 17 – зупинка "Вул. Володимирська" на бульварі Т. Шевченка в обох напрямках;

- автобусних маршрутів №24, №114, №118 – зупинка "Б-р Т. Шевченка" в напрямку залізничного вокзалу.

Рух транспорту 9 березня обмежать на таких ділянках: на вул. Володимирській (від вул. Льва Толстого до бульвару Т. Шевченка), бульварі Т. Шевченка (від вул. Володимирської до вул. Пушкінської), вул. Терещенківській (від вул. Л. Толстого до вул. Б. Хмельницького).

Чимало українців виступають за скасування свята восьмого березня

Чимало українців виступають за скасування свята восьмого березня

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація