Коронавірус у "Київхлібі": на підприємстві розказали, як убезпечили покупців

Коронавірус у "Київхлібі": на підприємстві розказали, як убезпечили покупців

Фото: kyivkhlib.ua

Продукція залишається безпечною завдяки автоматизації та безконтактній технології.

Компанія "Київхліб" не закриватиме на карантин виробничі майданчики, крім пекарні №8, у співробітників якої було виявлено COVID-19.

Про це повідомила виконувачка обов'язків голови правління ПрАТ "Київхліб" Олена Корінь, пише "Вечірній Київ".

Корінь наголосила, що завдяки безконтактній автоматизованій технології виробництва продукція компанії залишається максимально безпечною для споживачів.

" Дійсно, під час планового тестування, яке компанія проводить власним коштом, було виявлено 37 випадків захворювання. Ми щодня проводимо медогляд усіх співробітників. І вчасно виявлені випадки захворювання – результат такої комплексної роботи. Пекарню №8 закрито на карантин. Там проводяться дезінфекційні заходи. Хворі, які мали мінімальні симптоми, залишалися вдома уже протягом кількох днів – відповідно до вимог МОЗ. Усі контактні особи перебувають на самоізоляції. Ми також проводимо додаткову до планової дезінфекцію на інших виробничих майданчиках", – зазначила вона.

Нагадаємо, на підприємстві "Київхліб" спочатку троє працівників пекарні №8 звернулися до лікарів із симптомами коронавірусу. Тести підтвердили в них COVID-19. Після цього обстежили та протестували весь колектив – 77 працівників. 37 людей виявилися інфікованими.

Повʼязані теми:

Наступна публікація