Конфлікт навколо Олімпійського коледжу: Кличко просить МОН з'ясувати, хто нагнітає ситуацію

Конфлікт навколо Олімпійського коледжу: Кличко просить МОН з'ясувати, хто нагнітає ситуацію

Фото: УНІАН

Заклад підпорядкований МОН.

Мер Києва Віталій Кличко наголосив, що Олімпійський коледж імені Івана Піддубного, де напередодні виник конфлікт, повинен і надалі буде працювати виключно за профілем - як спортивна школа.

Про це повідомив мер столиці під час онлайн-пресконференції, відповідаючи на запитання, пише УП.

"Я ж хочу наголосити що з тієї інформації, яку я маю від Міністерства освіти, коледж не закривають. Відбувається реорганізація щодо управління закладом. Переконаний, що Олімпійський коледж повинен і надалі буде працювати виключно за профілем - як спортивна школа ... А щоб припинити спекуляції навколо закладу, думаю, Міністерство освіти має докладно пояснити, що саме зміниться в управлінні коледжем і хто нагнітає ситуацію щодо цієї теми. Бо, підкреслю: все має відбуватися виключно в правовому полі", - сказав Кличко.

Він наголосив, що заклад підпорядкований Міністерству освіти і в ньому триває реорганізація, через яку і виник конфлікт. Справою щодо хуліганства і тих подій, що відбувалися напередодні на території коледжу, вже займаються правоохоронці. 

Як повідомлялося,  24 вересня на території Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного у Києві відбулися сутички між працівниками і студентами коледжу, які заявляють про його "рейдерське захоплення", і поліцейськими.
Міністерство освіти й науки відреагувало на сутички, які трапились під коледжем. Там запевнили, що заклад не планують ліквідовувати та вимагають розслідування інциденту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація