Конфлікт між бізнес-партнерами: поліція оприлюднила подробиці стрілянини на Печерську у Києві

Конфлікт між бізнес-партнерами: поліція оприлюднила подробиці стрілянини на Печерську у Києві

Конфлікт між бізнес-партнерами: поліція оприлюднила подробиці стрілянини на Печерську у Києві

Фото: Поліція Києва / Facebook

У результаті інциденту двоє чоловіків госпіталізовано до медичних установ.

Поліція оприлюднила подробиці стрілянини на Печерську у Києві. Виявилось, це був конфлікт між двома бізнес-партнерами: киянином та іноземцем. 

У результаті інциденту двоє чоловіків госпіталізовано до медичних установ: одного - з легкими ушкодженнями обличчя, а іншого - з пораненням голови. Подію кваліфіковано як хуліганство.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Нагадаємо, у понеділок, 31 травня, до поліції надійшло повідомлення про конфлікт із стріляниною на вулиці Глазунова. За вказаною адресою виїхали патрульні та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

"Попередньо встановлено, що між двома бізнес-партнерами – киянином, 1972 року народження, та громадянином іншої держави, 1978 року народження, виник конфлікт, який переріс у бійку. У подальшому за іноземця вступилися його двоє знайомих. У цей момент киянин дістав зброю та кілька разів вистрелив у бік опонентів",- повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Далі, за словами Крищенка, іноземець зі своїми знайомими сіли до автівки та поїхали у невідомому напрямку. Для розшуку авто у Києві була введена спеціальна поліцейська операція. Менш ніж за годину розшукуваний автомобіль патрульні поліцейські зупинили у Подільському районі столиці.

"В авто перебував чоловік із пораненням голови. Ми встановили його особу. Це - 37-річний уродженець Херсона, який перебуває у розшуку місцевою поліцією за скоєння вбивства. Наразі чоловік перебуває у лікарні під охороною працівників поліції. На місці, де трапилась подія, ми вилучили декілька гільз, травматичний пістолет та дозвільні документи на нього. Киянина госпіталізували з легкими тілесними ушкодженнями", - додав начальник столичної поліції.

За фактом події слідчі Печерського управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у Києві біля супермаркету на вулиці Верховинна сталася стрілянина. Постраждав військовослужбовець ЗСУ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація