Кличко звільнив очільника "Київавтошляхміст" через інцидент на Осокорках

Кличко звільнив очільника "Київавтошляхміст" через інцидент на Осокорках

Фото: УНІАН

Мер доручив обстежити всі мости та шляхопроводи столиці.

Через падіння шматків шляхопроводу на жвавий проспект на Осокорках, унаслідок чого було пошкоджено автомобіль, звільнено виконувача обов‘язків директора КП "Київавтошляхміст" Дмитра Котлубея.

Про це мер столиці Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Падає штукатурка з мостів - відповідальні за них чиновники йдуть на вихід! Сьогодні трапилася подія на Осокорках, де обсипалися шматки штукатурки на шляхопроводі і потрапили на авто, що проїжджало під мостом. Я вважаю, що винен в цьому балансоутримувач шляхопроводу. Він повинен вчасно обстежувати об‘єкти, за належний стан яких відповідає, і надавати оперативно інформацію іншим службам щодо виявлених проблем. Тому я звільняю виконувача обов‘язків директора КП "Київавтошляхміст" Дмитра Котлубея за недбале ставлення до своїх обов‘язків", - заявив він.

За словами Кличка, також він доручив департаменту транспорту КМДА обстежити всі штучні споруди в столиці і оперативно надати інформацію щодо найпроблемніших мостів з тих, де зараз не відбуваються ремонтні роботи.

Друзі! Падає штукатурка з мостів - відповідальні за них чиновники йдуть на вихід! Сьогодні трапилася подія на...

Опубликовано Кличко - мер Понедельник, 24 июня 2019 г.

Нагадаємо, 25 травня, міський голова Києва Віталій Кличко урочисто відкрив новий пішохідно-велосипедний міст у столиці. Відкриття присвятили святкуванню Дня Києва. Вже наступного дня стало відомо, що на оглядовому майданчику нового пішохідно-велосипедного моста тріснуло скло. Згодом з'ясувалося, що пошкоджене лише верхнє, захисне, покриття, а гартоване основне скло не постраждало. Міська влада пообіцяла усунути пошкодження за добу.

27 травня третє скло замінили. Поліція відкрила кримінальне провадження через пошкодження мосту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація