Кличко знову анонсував появу Starbucks у Києві

Кличко знову анонсував появу Starbucks у Києві

Фото: pixabay.com

Та додав, що у випадку з Iкеа також ще не все втрачено.

Столичний мер Віталій Кличко наполягає на тому, що світова мережа кав'ярень Starbucks все ж-таки з'явиться у Києві, про що повідомляється на сайті КМДА.

"Starbucks однозначно прийде до Києва – це лише питання часу. А я роблю все для того, аби ця світова компанія зайшла в Україну якомога швидше. Є дуже багато спекуляцій на цю тему. Я говорив про зацікавленість і наміри Starbucks. Йдеться про франшизу, яка може бути. І така можливість зараз розглядається", – зазначив  міський голова.

Та додав, що загалом в Україні та Києві працює чимало представництв найвідоміших світових компаній і він як мер робитиме все, аби їхня кількість лише збільшувалася.

"У мене була зустріч із представником компанії Iкеа, яка вже багато років має наміри входити на український ринок, і ми сподіваємося, що 2018 року ця компанія відкриє представництво у Києві. І я дуже радий цьому", – каже Кличко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Starbucks, за словами Кличка, вивчає питання виходу на український ринок. Однак згодом співробітники компанії відповіли журналістам, що не планують працювати в Україні. Коментувати тему ширше вони відмовилися.

Компанія Starbucks заявила, що не планує працювати в Україні

Компанія Starbucks заявила, що не планує працювати в Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація